Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΔΗ.Κ.ΕΚ. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΔΗ.Κ.ΕΚ. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάιος 24, 2016 3:09 μμ A+ / A-

ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΔΗ.Κ.Ε.Κ. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ολοκληρώθηκαν οι ετήσιες εκδηλώσεις

ΣΤΙΣ 21 & 22 ΜΑΪΟΥ 2016, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΙΖΟΛΑ»

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ολοκληρώθηκαν οι ετήσιες εκδηλώσεις των σχολών χορού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλλιθέας, το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Μαΐου 2016 που πέρασε, στο θέατρο «ΙΖΟΛΑ».

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε και καταχειροκρότησε, μικρούς και μεγάλους μαθητές, σε ένα υπέροχο θέαμα κλασικού, μοντέρνου και λάτιν χορού.                                                            

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος, οι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Δημοτικής επιχείρησης (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.) κ.κ. Πέτρος Χατζηϊωαννίδης και Σάββας Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γιώργος Κυριακόπουλος, η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κυρίες Κορίνα Δαμουλιάνου και Παρασκευή Γαλίτση – Ψαρούλη, οι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ.κ. Κωνσταντίνος Κόκουλος και Γεώργιος Κουτσογιάννης, καθώς και ο επικεφαλής της παράταξης «Τώρα  Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης.

Η κάλυψη των εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκε από τα αδέλφια Μωϋσιάδη, και το κατάστημά τους Studio Μωϋσιάδης (Φιλαρέτου 88, Καλλιθέα), φωτογραφίες των οποίων και έπειτα από παράκλησή τους να είναι καλυμμένα τα πρόσωπα των συμμετασχόντων παιδιών, με χαρά, δημοσιεύουμε παρακάτω:

DSC_6448

DSC_7484

 

 

ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΔΗ.Κ.ΕΚ. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΔΗ.Κ.Ε.Κ. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ολοκληρώθηκαν οι ετήσιες εκδηλώσεις ΣΤΙΣ 21 & 22 ΜΑΪΟΥ 2016, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΙΖΟΛΑ» ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ολοκληρώθηκαν οι ετήσιες ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΔΗ.Κ.Ε.Κ. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ολοκληρώθηκαν οι ετήσιες εκδηλώσεις ΣΤΙΣ 21 & 22 ΜΑΪΟΥ 2016, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΙΖΟΛΑ» ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ολοκληρώθηκαν οι ετήσιες Rating: 0
scroll to top