Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ

Μάιος 24, 2016 5:20 μμ A+ / A-

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ

«Μύθοι και… παραμύθια»

ΣΤΟ 2ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΣΤΙΣ 28 & 29 ΜΑΪΟΥ 2016

ΤΟ 2ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 28 & 29 Μαΐου 2016.

Από τις 10:30 το πρωί του Σαββάτου έως αργά το απόγευμα της Κυριακής, στις εγκαταστάσεις του Νηπιοτροφείου, θα αναβιώσουν παιδικοί ήρωες, όπως η Κοκκινοσκουφίτσα, ο Κοντορεβιθούλης, ο Πήτερ Παν, ο Κάπτεν Χουκ, ο Ηρακλής, ο Θησέας, η αλεπού που δεν έφτανε τα σταφύλια και πολλοί άλλοι, μέσα από τα παραμύθια που θα ακουστούν στα ειδικά διαμορφωμένα Περίπτερα που θα υπάρχουν.

Παράλληλα, στο κεντρικό Περίπτερο του Νηπιοτροφείου, ο κάθε επισκέπτης, θα μπορεί να αγοράζει, σε ιδιαίτερα χαμηλές και συμβολικές τιμές, παιδικά βιβλία, παιχνίδια, διακοσμητικά και άλλα χρήσιμα είδη.

Η εφημερίδα μας θα είναι παρούσα και είμαστε σίγουροι ότι και το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ που διοργανώνεται από το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο, θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Η σχετική αφίσα – πρόσκληση, αλλά και το πλήρες πρόγραμμα, ακολουθούν:

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ Reviewed by on . ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ «Μύθοι και… παραμύθια» ΣΤΟ 2ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΣΤΙΣ 28 & 29 ΜΑΪΟΥ 2016 ΤΟ 2ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείο ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ «Μύθοι και… παραμύθια» ΣΤΟ 2ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΣΤΙΣ 28 & 29 ΜΑΪΟΥ 2016 ΤΟ 2ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείο Rating: 0
scroll to top