Τρίτη , 16 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ «ΣΤΑΘΜΟΣ»

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ «ΣΤΑΘΜΟΣ»

Μάιος 26, 2016 2:53 μμ A+ / A-

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ «ΣΤΑΘΜΟΣ»

Εκδήλωση ενημέρωσης για τα τσιγάρα

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΪΟΥ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Σταθμός», στο οποίο μετέχουν οι Δήμοι Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου, σε συνεργασία με το Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος του Δήμου Καλλιθέας διοργανώνουν τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016, εκδήλωση, με στόχο την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης μας για τις συνέπειες του καπνίσματος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κύπρου, από τις  11.00π.μ. έως 13.00μ.μ., και θα συμμετάσχουν μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του 17ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης, καθώς και εθελοντές του Κέντρου Πρόληψης «Σταθμός».

Στους ενδιαφερόμενους θα διανεμηθεί έντυπο υλικό της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας και του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος, με στόχο την ενημέρωση για τις συνέπειες  του καπνίσματος στην υγεία.

                                                                                      

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ «ΣΤΑΘΜΟΣ» Reviewed by on . ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ «ΣΤΑΘΜΟΣ» Εκδήλωση ενημέρωσης για τα τσιγάρα ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ «ΣΤΑΘΜΟΣ» Εκδήλωση ενημέρωσης για τα τσιγάρα ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ Rating: 0
scroll to top