Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » 13ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

13ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Απρίλιος 25, 2016 9:31 πμ A+ / A-

13ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Συμμετείχε στο 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ, με το Erasmus+

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

ΤΟ 13ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Καλλιθέας συμμετείχε στο 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Καλλιθέας, παρουσιάζοντας μερικές από τις δράσεις του στα πλαίσια της Στρατηγικής Σύμπραξης Erasmus+, στην οποία συμμετέχει. Το Erasmus+, είναι το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό.

Το 13ο Γυμνάσιο Καλλιθέας συνεργάζεται με σχολεία από 10 χώρες της Ευρώπης (Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία, Γερμανία, Εσθονία, Πολωνία, Ρουμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Λευκορωσία) πάνω στο θέμα: «Back to our future».

Οι μαθητές όλων των σχολείων, έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν, να επικοινωνήσουν, να συνεργαστούν, να δημιουργήσουν και να αποκτήσουν νέες γνώσεις και δεξιότητες, μέσα από ένα διετές πρόγραμμα κοινών και παράλληλων δράσεων.

Η παρουσίαση στο Μαθητικό Φεστιβάλ, περιελάμβανε την προβολή  βίντεο με τις κυριότερες διεθνικές δράσεις  που πραγματοποιήθηκαν κατά την πρώτη χρονιά υλοποίησης του προγράμματος.

Mπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της Σύμπραξης και τις δράσεις, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Σύμπραξης, www.back-to-our-future.org.

Τα αποτελέσματα της προηγούμενης Σύμπραξης Comenius, με τίτλο «Salt of the Earth», η οποία διακρίθηκε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα   www.comenius.mediafactum.net.

13ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . 13ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Συμμετείχε στο 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ, με το Erasmus+ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟ 13ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Καλλιθέας συμμ 13ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Συμμετείχε στο 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ, με το Erasmus+ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟ 13ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Καλλιθέας συμμ Rating: 0
scroll to top