Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

Απρίλιος 1, 2016 10:16 πμ A+ / A-

ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Ενημερωτική Εκδήλωση για την Προσχολική Ηλικία

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ  «ΚΑΛΥΨΩ

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ Κοινωφελής Επιχείρηση  Καλλιθέας «ΔΗ.Κ.Ε.Κ.» και το Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», διοργάνωσαν, από κοινού, με το Συμβουλευτικό Κέντρο Οικογένειας, τους Βρεφικούς Σταθμούς και τα Παιδικά Κέντρα του Δήμου Καλλιθέας, ειδική Ενημερωτική Εκδήλωση για την Προσχολική Ηλικία.

Η Εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ», το απόγευμα της Τετάρτης 30 Μαρτίου 2016 και είχε σαν σύνθημα του επιδιωκόμενου σκοπού, την προτροπή: «Ενημερωνόμαστε, Παρατηρούμε και Προλαμβάνουμε»!

Χαιρετισμούς απηύθυναν, ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Καλλιθέας «ΔΗ.Κ.Ε.Κ.» κ. Πέτρος Χατζηϊωαννίδης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, ενώ κύριες ομιλήτριες  ήσαν, η Παιδοψυχίατρος, Επιστημονική Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Κέντρου Οικογένειας, Κα Άννα Σπυρι­δωνίδου, η οποία ανέπτυξε το θέμα «Δυσκολίες στην προσχολική ηλικία, πρόληψη και πα­ρέ­βα­ση»,η Λογοπεδικός Κα Ελληάννα Μάντακα – Brinkmann, η οποία ανέπτυξε το θέμα «Η φυσιολογική ανάπτυξη του λόγου στην προσχολική ηλικία και η πρόληψη και ανίχνευση ΑΝΟΜΙΛΟ», η Ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου Οικογένειας Κα Ανθή Ασλάνογλου, που ανέπτυξε το θέμα: «Το ψυχολογικό κλίμα της οικογένειας και πως επηρεάζει τη συμπεριφορά του παιδιού», καθώς και η Παιδίατρος των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου μας, Κα Ευγενία Τουλούπη Md, Ph.D., Ανοσολόγος – Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών,  που ανέπτυξε το θέμα: «Η παιδιατρική φροντίδα στη φυσιολογική ανάπτυξη, διασύνδεση με τις υπηρεσίες ψυχικής υγείας».

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχαν, από την πλευρά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Καλλιθέας, η Τμηματάρχης Κα Αθανασία Σκουρτανιώτη,  ενώ από το Συμβουλευτικό  Κέντρο Οικογένειας, η Ψυχολόγος Κα Είρήνη Βέκκου.

Εκτός από τους πολλούς γονείς και κηδεμόνες, στην άκρως ενδιαφέρουσα; εκδήλωση για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας, συμμετείχαν, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας, Κα Άννα Γιαννακού Πάσχου και ο πανταχού παρών επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Τώρα Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κώστας Ράντος.

 

  

  

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ Reviewed by on . ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Ενημερωτική Εκδήλωση για την Προσχολική Ηλικία ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ  «ΚΑΛΥΨΩ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ Κοινωφελής Επιχείρηση  Κα ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Ενημερωτική Εκδήλωση για την Προσχολική Ηλικία ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ  «ΚΑΛΥΨΩ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ Κοινωφελής Επιχείρηση  Κα Rating: 0
scroll to top