Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » 8ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

8ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάρτιος 6, 2016 2:05 πμ A+ / A-

8ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Βραβεύσεις στο Δημοτικό Θέατρο

ΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

ΜΕΓΑ πλήθος μαθητριών, μαθητών, δασκάλων, καθηγητών, αλλά και γονέων, κηδεμόνων και φίλων, παραβρέθηκαν, χθες το απόγευμα του Σαββάτου 6 Μαρτίου 2016, στο Δημοτικό μας Θέατρο, για να συμμετάσχουν στη βράβευση των άξιων παιδιών της πόλης μας, που διακρίθηκαν στο 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου μας.

Την εκδήλωση «άνοιξε» ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και εξυπηρέτησης του Δημότη κ. Γιώργος Κυριακόπουλος, ο οποίος, στον σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα: «Σήμερα βραβεύουμε τα παιδιά της πόλης, σήμερα βραβεύουμε την μαθητική έκφραση, σήμερα βραβεύουμε τη δημιουργία τους. Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, είναι αλήθεια, δεν έχουμε μόνο κρίση οικονομική, έχουμε και κρίση αξιών, έχουμε μια ηθική κρίση, η οποία νομίζω ότι τις περισσότερες φορές μας ρίχνει ψυχολογικά…

Μαθητικό Φεστιβάλ, λοιπόν. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που έχουν δραστηριότητα. Έχουμε Επιτροπή Μαθητικού Φεστιβάλ, την οποία έχουμε ορίσει μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο και την έχουμε εξουσιοδοτήσει για όλα αυτά που βλέπετε, αλλά πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στους αφανείς ήρωες και σε εσάς όλους τους γονείς, γιατί φέρνετε τα παιδιά σας στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη μνεία, νομίζω, στους καθηγητές και στους δασκάλους των παιδιών. Αυτοί είναι που μεγαλώνουν, που εκπαιδεύουν, που δίνουν Παιδεία στα παιδιά μας».

Επόμενη, το λόγο έλαβε η μαθήτρια του 10ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας, Στέλλα Δρίβα, η οποία απήγγειλε το ποίημά της που ήταν σχετικό με το θέμα του 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ, την Ειρήνη, ενώ ακολούθησαν οι βραβεύσεις.

Το 1ο Βραβείο απέσπασαν η Ε2 τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας, καθώς και η Ε2 τάξη του 10ου Δημοτικού Σχολείου.

Το 2ο Βραβείο, απέσπασαν οι μαθήτριες Χριστίνα Σουβατζή από το 5ο Λύκειο και η Ειρήνη Φερεσιάδου, από το 21ο Δημοτικό Σχολείο.

Το 3ο Βραβείο, απέσπασαν οι μαθητές Μαριλένα Επισκόπου από το 12ο Γυμνάσιο και ο Νίκος Αργυρόπουλος, από το 14ο Γυμνάσιο.

Τις βραβεύσεις διέκοψαν προσωρινά, πρώτα τα νεαρά μέλη της Εταιρείας Ορχηστρικής Τέχνης «Βάκχαι», με καταπληκτικούς χορούς από τα Δωδεκάνησα και έπειτα, η απαγγελία ποιήματος από την μαθήτρια του 13ου Δημοτικού Σχολείου, Ροδούλα Γκαβογιάννη.

Ακολούθως, με Επαίνους βραβεύθηκαν, μαθήτριες και μαθητές από το Ειδικό Σχολείο Τυφλών και το Ειδικό Σχολείο Τυφλοκωφών, τα οποία απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα όλων όσων παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, η Β’ τάξη του 3ου Δημοτικού Σχολείου, η ΣΤ τάξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου, οι Γ2 και ΣΤ2 τάξεις του 6ου Δημοτικού Σχολείου, η Ε1 τάξη του 6ου Δημοτικού Σχολείου, οι μαθητές Μηνάς Γκεργκές και Σεβίνα Καμήλου – Συνοδινού από το 11ο Δημοτικό Σχολείο, ο Σπύρος Τσιγάρος από το 13ο Δημοτικό Σχολείο, ο Θεόδωρος Πανάρετος από το 14ο Δημοτικό Σχολείο, ο Διονύσης Καλαϊτζής από το 17ο Δημοτικό Σχολείο, η Πετρούλα Ελληνάκη από το 17ο Δημοτικό Σχολείο και οι Γ1 και Γ2 τάξεις από το 23ο Δημοτικό Σχολείο.

Τους Επαίνους διέκοψε η απαγγελία ποιήματος από την μαθήτρια του 10ου Δημοτικού Σχολείου, Δέσποινα Κατσαρού.

Οι τελευταίοι Έπαινοι απονεμήθηκαν στους, Αριάδνη Πλυτά από το 7ο Γυμνάσιο, Ελένη Ευσταθίου από το 10ο Γυμνάσιο, Άννα – Όλγα Σίμου από το 10ο Γυμνάσιο, Παναγιώτα Τοχουμίδου από το 10ο Γυμνάσιο, Χριστίνα Σακελλάρη από το 10ο Γυμνάσιο, Εβελίνα Μαστρογιαννοπούλου από το 14ο Γυμνάσιο, στον Θεοχάρη Λιναρδάτο από το 14ο Γυμνάσιο, στην Γαβριηλία Αλεξανδράκη από το 1ο Λύκειο, στην Παρασκευή Μανουηλίδου από το 1ο Λύκειο, Χαραλαμπία Σταυροπούλου από το 4ο Λύκειο, ενώ, τέλος, Βραβείο Συμμετοχής απέσπασαν μαθητές από το 7ο Γυμνάσιο της πόλης μας.

Μεταξύ των παρευρισκομένων στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, διακρίναμε, εκτός από τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Κυριακόπουλο, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Κα Άννα Γιαννακού – Πάσχου, την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Δημοτική Σύμβουλο Κα Κορίνα Δαμουλιάνου, τους Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Γεώργιο Κουτσογιάννη και Κωνσταντίνο Κόκουλο, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Κωνσταντίνο Καλογερόπουλο και Λεωνίδα Παντελίδη, καθώς και πολλούς Εκπαιδευτικούς Σχολείων της πόλης μας.

Μετά το πέρας των βραβεύσεων, όσοι το επιθυμούσαν, μπορούσαν να μεταβούν στην κοντινή Δημοτική Πινακοθήκη «Σοφία Λασκαρίδου», για να θαυμάσουν, από κοντά, τις δημιουργίες των βραβευθέντων μαθητριών και μαθητών της πόλης μας.

Αφού ζητήσουμε προκαταβολικά συγνώμη εάν δεν αναφέρθηκαν σωστά τα επίθετα  των βραβευθέντων μαθητριών και μαθητών της πόλης μας, παραθέτουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

  

 

  

 

  

 

  

  

  

 

  

  

  

  

  

8ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . 8ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Βραβεύσεις στο Δημοτικό Θέατρο ΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΜΕΓΑ πλήθος μαθητριών, μαθητών, 8ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Βραβεύσεις στο Δημοτικό Θέατρο ΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΜΕΓΑ πλήθος μαθητριών, μαθητών, Rating: 0
scroll to top