Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΥ

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΥ

Μάρτιος 31, 2016 1:58 μμ A+ / A-

ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠ΄ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Η συνεστίαση φίλων έγινε… παρέλαση της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΥ

ΑΥΤΟ που έγινε το βράδυ της Τρίτης 29 Μαρτίου 2016, στο γνωστό εστιατόριο της πόλης μας «Παπαγάλος», δεν περιγράφεται.

Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, από όλα σχεδόν τα μέρη της Ελλάδος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δή­μων και Κοινοτήτων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Κ.Ε),  έσπευσαν, με την ευκαιρία του εορτασμού της ονομαστικής του εορτής, να τιμήσουν με την παρουσία τους, τον Αντιδήμαρχο, Αναπληρωτή Δήμαρχο του Δήμου μας, κ. Ευάγγελο Μπαρ­μπά­κο.

Πρωτοστατούντων του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε. και Δημάρχου Αμα­ρουσίου, κ. Γεωργίου Πατούλη, καθώς και του Δημάρχου Καλλιθέας, κ. Δημήτρη Κάρναβου, η με όλα τα αγαθά του Θεού Συνεστίαση, εξελίχθηκε σε μια ανε­πανάληπτη  και αρμονική… παρέλαση του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε., όπου τα χαμό­γελα, οι ευχές, οι εκδηλώσεις αβρότητας και το πνεύμα  της συνεργα­σίας και της συναδελφοσύνης, ήσαν στην ημερήσια διάταξη.

Με την ευκαιρία, οι συμμετέχοντες  στον εορτασμό, δεν παρέ­λειψαν να ευχη­θούν στον εορτάζοντα Ευάγγελο Μπαρμπάκο –  έστω και κάπως καθυστερημένα Χρόνια Πολλά, με Υγεία και Μακροζωία και να του ζητήσουν – με ιδιαίτερη έμφαση μάλιστα –  να επαναλάβει  και του χρόνου, αυτή την τόσο συναρπαστική… συνεστίαση!!!!

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κώστας Ράντος.

  

  

  

  

  

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΥ Reviewed by on . ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠ΄ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Η συνεστίαση φίλων έγινε… παρέλαση της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΥ ΑΥΤΟ που έγινε το βρά ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠ΄ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Η συνεστίαση φίλων έγινε… παρέλαση της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΥ ΑΥΤΟ που έγινε το βρά Rating: 0
scroll to top