Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάρτιος 8, 2016 6:46 μμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Εκδήλωση για τη Μητρότητα, την Εργασία και την Ανεργία

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ Γυναικών Καλλιθέας πραγματοποίησε εκδήλωση το απόγευμα της Κυριακής 6 Μαρτίου 2016, στην αίθουσα του Καλλιτεχνικού Οργανισμού Ποντίων Αθήνας (Κ.Ο.Π.Α.) στην Καλλιθέα, με θέμα «Μητρότητα – Εργασία (Μισθωτή και αυτοαπασχόληση) – Ανεργία»

Την εκδήλωση εκ μέρους του Δ.Σ., «άνοιξε» η Πρόεδρος του Συλλόγου Κα Αθανασία Τζουμάνη.

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η Κα Αθηνά Λαζαρίδου, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος, η οποία, ανέπτυξε τους λόγους που δυσκολεύουν τα νέα ζευγάρια να προχωρήσουν στη δημιουργία οικογένειας σήμερα.

Μετά την ομιλία, ακολούθησε προβολή βίντεο, για τις κατακτήσεις των εργαζόμενων στον 20ο αιώνα στην πρώην Σοβιετική Ένωση, που κατέδειξε ότι η γέννηση των παιδιών, η δημιουργία της οικογένειας και ο χαρακτήρας της μητρότητας, διαμορφώνονται μέσα στην κοινωνία και έχουν άμεση σχέση με τις κοινωνικές ανάγκες και συνθήκες.

Στη συνέχεια, ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη χορευτική ομάδα του Καλλιτεχνικού Οργανισμού Ποντίων Αθήνας.

  

  

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εκδήλωση για τη Μητρότητα, την Εργασία και την Ανεργία ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ Γυναικών ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εκδήλωση για τη Μητρότητα, την Εργασία και την Ανεργία ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ Γυναικών Rating: 0
scroll to top