Τρίτη , 16 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

Μάρτιος 16, 2016 10:53 πμ A+ / A-

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

Δήλωση – τοποθέτηση για την παραλία

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 ΜΕ αφορμή «διαδόσεις από εξωθεσμικά πρόσωπα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, σχετικές με το ότι θα παραστεί σε προγραμματισμένη εκδήλωση Δημοτικής Παράταξης για τη ναυταθλητική μαρίνα της πόλης μας, ο επικεφαλής της παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση – διευκρίνηση:

«Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της παράταξής μας και την είσοδό της στο Δημοτικό Συμβούλιο, καταστήσαμε σαφές ότι είμαστε κόντρα σε εκείνους που στερούν έσοδα από τον Καλλιθεάτικο λαό.

Και στην υπόθεση της μαρίνας της Καλλιθέας, αυτό συμβαίνει με τις διοικήσεις του Δήμου να έχουν πολιτικές (το λιγότερο) ευθύνες γι’ αυτό το πάρτι του χρήματος που στήθηκε εκεί.

Επί χρόνια ο Δήμος Καλλιθέας δεν εισπράττει τέλη ελλιμενισμού σκαφών, όπως αποδεδειγμένα μπορούσε, κι αντί γι’ αυτό, πλουτίζουν κάποιοι.

Για το λόγο αυτό, εδώ και ενάμιση χρόνο, ζητούμε επίμονα από τη διοίκηση του Δήμου να προχωρήσει στη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τη μαρίνα και την παραλία. Ζητώντας, επιπλέον, να κληθούν σε αυτήν ο τέως δήμαρχος, ο τέως πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», που έχει την ευθύνη της περιοχής, καθώς και οι πρόεδροι των ναυταθλητικών συλλόγων.

Η άποψή μας είναι ότι, η διοίκηση του Δήμου θα έπρεπε όχι μόνο να προσδιορίσει τη συνεδρίαση αυτή, αλλά να συμβάλλει και αυτοβούλως στην περαιτέρω δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης κι όχι να περιορίζεται στις απαραίτητες κινήσεις τακτικής, που το μόνο που κάνουν είναι να προστατεύουν νομικά την ίδια.

Στη μαρίνα της Καλλιθέας κάποιοι εδώ και χρόνια θησαυρίζουν, τη στιγμή που ο μέσος Καλλιθεάτης χειμάζεται! Μέχρι πότε θα συμβαίνει αυτό; Έλεος!

Πρόσφατα, εξάλλου, ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση συναδέλφου δημοτικού συμβούλου – επικεφαλής δημοτικής παράταξης και συζήτησα μαζί του το θέμα της μαρίνας και της ευρύτερης παραλίας. Κατά τη συζήτησή μας, απέρριψα την πρότασή του να συνδιοργανώσουμε στη μαρίνα εκδήλωση για τα ζητήματα αυτά.

Όπως του είπα, οι απόψεις μας κινούνται σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση κι ως εκ τούτου για τη μαρίνα, δεν έχουμε τίποτα κοινό.

Ο εν λόγω συνάδελφος προχωρεί, όπως έχει το δικαίωμα άλλωστε, στην πραγματοποίηση εκδήλωσης της παράταξής του στη μαρίνα. Μου απέστειλε δε και πρόσκληση να παραστώ και να λάβω εκεί το λόγο. Τον ευχαριστώ αλλά, όπως του εξήγησα δια ζώσης, «μας χωρίζουν τόσα πολλά», που δεν μου επιτρέπουν να είμαι εκεί ή να εκπροσωπηθώ, όπως έκανα σε άλλες εκδηλώσεις της παράταξής του.

Προχωρώ δε, σε αυτές τις διευκρινήσεις, διότι κάποια από τα εξωθεσμικά πρόσωπα, που έχουν άμεσα συμφέροντα στη συγκεκριμένη περιοχή, διαδίδουν ότι θα παραστώ και θα χαιρετίσω τη συγκέντρωση».

Ο κ. Λάζαρος Λασκαρίδης.

 

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ Reviewed by on . ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ Δήλωση – τοποθέτηση για την παραλία ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΜΕ αφορμή «διαδόσεις από εξωθεσμικά πρόσωπα», όπως αναφέρει ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ Δήλωση – τοποθέτηση για την παραλία ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΜΕ αφορμή «διαδόσεις από εξωθεσμικά πρόσωπα», όπως αναφέρει Rating: 0
scroll to top