Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάρτιος 25, 2016 12:44 πμ A+ / A-

Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

«Ο Θεός είναι η πατρίδα όλων μας»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ – Αφιέρωμα στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή, με τίτλο «Ο Θεός είναι η πατρίδα όλων μας», θα πραγματοποιήσουν οι Νεανικές Κατηχητικές Συντροφιές της Ενορίας του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλλιθέας, την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016, ώρα 16:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του όμορου 3ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας (είσοδος από την οδό Πλάτωνος).

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ένα Αφηγηματικό ταξίδι στο Κολουέζι της Αφρικής, μέσα από την προσωπική εμπειρία της δημοσιογράφου – παραγωγού του ραδιοφωνικού σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας, Κας Σοφίας Χατζή, όπου τα παιδιά που θα παραστούν, θα μπορούν να έρθουν σε γνωριμία με την ζωή του Μουτότο και της Κιλόκο, των ηρώων των παιδικών της βιβλίων, να παίξουν, αλλά και να μάθουν τις πρώτες τους λέξεις στα Σουαχίλι.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί ένα διαδραστικό, βιωματικό εργαστήρι για μεγάλους και παιδιά, υπό τον τίτλο «Περιπέτειες στον Ινδικό ωκεανό», με τη βοήθεια του εικονογράφου και αρχιτέκτονα κ. Σπύρου Γούση, όπου όλοι όσοι παραβρεθούν και θα συμμετάσχουν, θα έχουν την ευκαιρία να περιπλανηθούν στον Ινδικό ωκεανό, θα συναντήσουν ένα χωριό ιθαγενών, όπου θα τους αποκαλυφθεί η αγάπη του Αληθινού Θεού και θα βοηθηθούν να κτίσουν την πρώτη τους εκκλησία.

Τέλος, τα ίδια τα παιδιά, θα παρουσιάσουν, με τον δικό τους τρόπο, τις εμπειρίες τους σχετικά με την Ιεραποστολή, όπως τις συζήτησαν και τις ένοιωσαν μέσα στις Νεανικές Ενοριακές Συντροφιές του Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Καλλιθέας.

Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Ο Θεός είναι η πατρίδα όλων μας» ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – Αφιέρωμα στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή, μ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Ο Θεός είναι η πατρίδα όλων μας» ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – Αφιέρωμα στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή, μ Rating: 0
scroll to top