Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

Μάρτιος 27, 2016 12:47 πμ A+ / A-

ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ετήσιο Μνημόσυνο της Σπυριδούλας Μαργαρίτη

 ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ

ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ  στο Κοιμητήριο Καλλιθέας, το προπερασμένο Σάββατο 12 Μαρτίου 2016, το Ετήσιο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της Σπυριδούλας  Μαργαρίτη, συζύγου του αείμνηστου Αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Χρήστου Μαργαρίτη.

Η  Σπυριδούλα Μαργαρίτη, ως γνωστόν,  ήταν η μητέρα των Γεωργίου, Παναγιώτη, Μαρίας και Βάσως Μαργαρίτη,  πρ. Αντιδημάρχου, που διατέλεσε και Αναπληρώτρια Δήμαρχος του Δήμου Καλλιθέας, σημερινής Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας.

Στο Μνημόσυνο εκτός από όλα τα μέλη της Οικογένειας, παραβρέθηκαν, ο πρ. Αντιδήμαρχος και σημερινός Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Πολυχρονίδης,  ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Τώρα Καλλιθέα» κ. Λάζαρος Λασκαρίδης,  αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι και όλοι σχεδόν οι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κώστας Ράντος.

 

 

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ Reviewed by on . ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ετήσιο Μνημόσυνο της Σπυριδούλας Μαργαρίτη  ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ  στο Κοιμητήριο Καλλιθέας, το προπερασμένο Σάββ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ετήσιο Μνημόσυνο της Σπυριδούλας Μαργαρίτη  ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ  στο Κοιμητήριο Καλλιθέας, το προπερασμένο Σάββ Rating: 0
scroll to top