Τρίτη , 16 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Μάρτιος 31, 2016 3:57 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Ομοφωνία στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση

ΣΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

 ΣΕ ΠΟΛΥ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (Ε.Δ.Ι.Π.Τ.), χθες το απόγευμα της Τετάρτης  30 Μαρτίου 2016, στα ιδιόκτητα γραφεία της επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας 25.

Για το Προεδρείο εξελέγησαν οι κ.κ. Μωράκης Νικόλαος – Πρόεδρος, Σελλούντος Κωνσταντίνος – Αντιπρόεδρος, Σέργη Αντωνία –  Γραμματέας και Λευκοφρύδης Ιωάννης – Ψηφολέκτης.

Πρώτος πήρε το λόγο, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Σαββάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στα Πεπραγμένα του Δ.Σ. για το 2015.

Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στην πραγματοποίηση για πρώτη φορά της πανελλήνιας ποσοτικής έρευνας αποκλειστικά για τα έντυπα της Ένωσής μας, τα αποτελέσματα της οποίας μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του κάθε εκδότη.

Στη συνέχεια, ο Ταμίας της Ένωσης κ. Νίκος Χατζηγεωργίου, παρουσίασε τον Οικονομικό Απολογισμό Εσόδων και Εξόδων της Ένωσης για το 2015, υπογραμμίζοντας τη μείωση των εσόδων από το Αγγελιόσημο, αλλά, κυρίως, από τα μειωμένα επιτόκια των τραπεζών. Στη συνέχεια παρουσίασε και τον Οικονομικό Προϋπολογισμό για το 2016, τον οποίο η Γ.Σ. ενέκρινε, ομόφωνα, διά ανατάσεως της χειρός.

Ακολούθησε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος επί των πεπραγμένων και  ακούστηκαν και άλλες προτάσεις από τα μέλη της Γ.Σ., τις οποίες το Δ.Σ. δεσμεύτηκε να μελετήσει. Ιδιαίτερα επισημάνθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν στη διακίνηση των περιοδικών και των εφημερίδων μέσω των ΕΛ.ΤΑ., ενώ πάρθηκε ομόφωνη απόφαση της Γ.Σ. να γίνει σχετικό ψήφισμα διαμαρτυρίας προς τα ΕΛ.ΤΑ.

  

  

  

  

ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Ομοφωνία στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση ΣΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΕ ΠΟΛΥ καλό κλίμα πραγματοποιήθη ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Ομοφωνία στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση ΣΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΕ ΠΟΛΥ καλό κλίμα πραγματοποιήθη Rating: 0
scroll to top