Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.)

Μάρτιος 28, 2016 2:37 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.)

«Ενημερωνόμαστε, παρατηρούμε και προλαμβάνουμε»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε ενημερωτική εκδήλωση για την προσχολική ηλικία με θέμα: «Ενημερωνόμαστε, παρατηρούμε και προλαμβάνουμε», διοργανώνει το Συμβουλευτικό Κέντρο Οικογένειας της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλλιθέας (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.).

Η εκδήλωση διοργανώνεται μετά από αίτημα των Βρεφικών Παιδικών Σταθμών & των Παιδικών Κέντρων του Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου μας και σκοπό έχει την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γονέων,  κηδεμόνων και εκπαιδευτικών, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 και από ώρα 18:00 έως 20:30, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ».

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.) Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.) «Ενημερωνόμαστε, παρατηρούμε και προλαμβάνουμε» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.) «Ενημερωνόμαστε, παρατηρούμε και προλαμβάνουμε» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙ Rating: 0
scroll to top