Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Μάρτιος 3, 2016 6:28 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Πρεσβευτές Αγάπης & Αλληλεγγύης

ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ

ΣΤΟΝ Δημοτικό Κινηματογράφο «ΚΑΛΥΨΩ» πραγματοποιήθηκε χθες το από­γευμα της Τετάρτης 2 Μαρτίου 2016, η Κοπή της Βασιλόπιτας της Δημοτικής Εθελοντικής Αιμοδοσίας, παρουσία του Δημάρχου Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβου και προσωπικοτήτων του Εθελοντισμού και της Αιμοδοσίας.

Την Πίτα ευλόγησε ο Θεοφιλέστατος Πατέρας Παύλος του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου και το Πρώτο Κομμάτι που έκοψε ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος, αφιερώθηκε στο θεάρεστο έργο που επιτελεί κα­θημε­­ρινά η Εκκλησία της Ελλάδος, μέσω των προσφορών αλληλεγγύης, αλλά και μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας των πιστών συμπολιτών μας.

Στις σύντομες ομιλίες τους, τόσο ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Κάρναβος, όσο και η αρμόδια επί της Εθελοντικής αιμοδοσίας Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Κα Άννα Γιαννακού Πάσχου, τόνισαν ότι είναι γεγονός, αδιαμφισβήτητο, πλέον, ότι η Εθελοντική Αιμοδοσία, είναι μια υπέρτατη πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τον πάσχοντα συνάνθρω­πο, μέσω της ο­ποίας πραγματοποιείται κάθε φορά ένα Θαύμα, αφού σώ­ζει καθημερινά χιλιάδες ανθρώπινες ζωές.

Την αναγκαιότητα αυτής της συνεχιζόμενης προσφοράς αγάπης και αλλη­λεγγύης, τόνισε, με τον δικό της ιδιαίτερο και συνάμα εκπληκτικό τρόπο, η ομάδα της Ε΄ Τάξης του 12ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, που υπό τη Διεύ­θυνση του Διευθυντή της κ. Δημητρίου Λάμπρου, παρουσίασε ένα καταπληκτικό Θεατρικό δρώμενο, που άφησε στην κυριολεξία «άναυδους» τους τυχερούς θεατές. Είναι πλέον πασιφανές ότι στην Καλλιθέα μεγαλώνει η Βάσια, ένα Μεγάλο Αστέρι της Ενόργανης Γυμναστικής, της υποκριτικής και του Χορού.

Στην εορταστική, αλλά και άκρως συγκινητική εκδήλωση παραβρέθηκαν:

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτριος Κάρναβος.

Ο Θεοφιλέστατος Πατέρας Παύλος.

Οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γεώργιος Κυριακόπουλος, ΄Αννα Γιαννακού – Πάσχου και Εμμανουήλ Κωστάκης.

Οι Αρχηγοί των Δημοτικών Συνδυασμών «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, «Τώρα Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, και «Παρόν και Μέλλον της Καλλιθέας», κ. Κωνσταντίνος Γρίβας.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλ­λος», κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ.κ. Κων/νος Κόκουλος και Γεώργιος Κουτσογιάν­νης, η Επιτετραμμένη για τα Κ.Α.Π.Η. Δημοτική Σύμβουλος Κα Σοφία Πα­παδοπούλου, η Δημοτική Σύμβουλος κ.κ. Αδαμοπούλου Νατάσα, οι πρ. Δημοτικοί Σύμβουλοι. κ.κ. Γεώργιος Καρβούνης και Παναγιώτης Γεωρ­γούσης.

Στην υπέροχη εκδήλωση, στην οποία, όμως, ήταν ιδιαίτερα εμφανής η απουσία πολλών Καλλιθεατών δημοτών, παραβρέθηκαν και μεγάλες προσωπικό­τητες του Εθελοντισμού, καθώς και εκπρόσωποι των χορηγών της Δημοτικής Εθελοντικής Αιμοδοσίας, όπως:

Η Ολυμπιονίκης Κα Κλέλια Πανταζή, η Κα Χάρις Ματσούκα, Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, η Κα Γεωργία Μαργαριτίδη, Πρόεδρος του Φιλοζωϊκού, η Κα Νίνα Διακοβασίλη Πρόεδρος της UNESCO, η Κα Αθηνά Εξάρχου, εκπρόσωπος της Π.Ο.Σ.Ε.Α., η Κα Αθηνά Σαραντάκη, Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο κ. Κ. Παπαθανασίου, εκπρόσωπος του Σωματείου « ΙΚΑΡΟΣ», ο Πολιτευτής κ. Ηλίας Παπάζογλου, ο κ. Δημήτριος Λάμπρου, Διευθυντής του 12ου Δημο­τικού Σχολείου, μαζί με το Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του ιδίου Σχολείου κ. Μπάμπη Γιώτα, η Εκπρόσωπος της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» Κα Κ. Κουμπένα.

Από την Ένωση Γονέων παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Σάντας, η Γενική Γραμματέας Κα Αναστασία Παπαθανασίου και η Ειδική Γραμματέας Κα Νατάσα Σεφαλίδου.

Οι Εκπρόσωποι των χορηγών που παραβρέθηκαν ήσαν, η Κα Κ. Τσάμη από το HONDOS CENTER, ο κ. Ανδρέας Αναστόπουλος από τον Εταιρεία «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» και ο κ. Αντώνης Τσάτσος από τον Φούρνο «ΗΠΕΙΡΟΣ».

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κώστας Ράντος.

 

 

 

  

 

  

  

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Πρεσβευτές Αγάπης & Αλληλεγγύης ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ Δημοτικό Κινηματογράφο «ΚΑΛΥΨΩ» πραγματοποιή ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Πρεσβευτές Αγάπης & Αλληλεγγύης ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ Δημοτικό Κινηματογράφο «ΚΑΛΥΨΩ» πραγματοποιή Rating: 0
scroll to top