Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Μάρτιος 11, 2016 11:57 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Μάθημα Ανθρωπιάς και Δώρο Ζωής

 ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

ΔΟΞΑ και τιμή στους Καλλιθεάτες – και όχι μόνο – Εθελοντές Αιμοδότες που έσπευσαν τη Τετάρτη και Πέμπτη 9 και 10 Μαρτίου 2016, στα Δημοτικά Ιατρεία Καλλιθέας, στην οδό Ανδρομάχης 100, για να προσφέρουν Εθελοντικά το Αίμα τους, το πολύ πολύτιμο ζωτικό, κόκκινο υγρό που κυκλοφορεί στις φλέβες και τις αρτηρίες του ανθρώπινου σώματος,

Με το χαμόγελο στα χείλη Γιατροί, Προσωπικό και Εθελόντριες των Δημοτικών Ιατρείων Καλλιθέας, υπό την καθοδήγηση της αεικίνητης, δραστήριας και αποτελεσματικής Αντιδημάρχου Κας Άννα Γιαννακού – Πάσχου, υποδέχθηκαν τους Εθελοντές- Αιμοδότες.

Και εκείνοι, σεμνοί, ταπεινοί και μεγαλόκαρδοι, ανταπέδωσαν με την ανιδιοτελή και εθελοντική προσφοράς Ζωής προς τους συνανθρώπους τους, δίδοντας με την Εθελοντική τους Αιμοδοσία ,ένα τεράστιων διαστάσεων δείγμα ευαισθησίας, πνευματικής ανωτερότητας και Ανθρωπιάς, που δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτε άλλο.

Το Προσωπικό των Δημοτικών Ιατρείων Καλλιθέας και του Τζανείου Νοσοκομείου, στο οποίο βρίσκεται η Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας, έλαβαν όλα τα αναγκαία μέτρα, προκειμένου η Εθελοντική Αιμοδοσία να είναι, όπως πάντα, μια Ακίνδυνη, Ανώδυνη και Σύντομη διαδικασία.

Αυτό το γνωρίζουν οι Εθελοντές Αιμοδότες , οι οποίοι επαναλαμβάνουν σε τακτικά χρονικά διαστήματα ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ προς τους συνανθρώπους τους, γιατί γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, ότι το ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΔΙΔΟΥΝ, ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!!

Η Επιτυχία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας ήταν απρόσμενα ΜΕΓΑΛΗ!!!

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες στην Εθελοντική Αιμοδοσία και σας ευχαριστούμε για το συγκλονιστικό σας έργο.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κώστας Ράντος.

 

   

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Μάθημα Ανθρωπιάς και Δώρο Ζωής  ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΔΟΞΑ και τιμή στους Καλλιθεάτες – και όχι μόνο – Εθ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Μάθημα Ανθρωπιάς και Δώρο Ζωής  ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΔΟΞΑ και τιμή στους Καλλιθεάτες – και όχι μόνο – Εθ Rating: 0
scroll to top