Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΧΑΝΙΑ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 0-1

Α.Ο. ΧΑΝΙΑ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 0-1

Μάρτιος 14, 2016 4:53 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΧΑΝΙΑ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 0-1

Σπουδαίο διπλό!…

ΤΟ «ΧΡΥΣΟ» ΤΕΡΜΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΣΜΥΡΛΗΣ ΣΤΟ 53’

  Vs

ΣΠΟΥΔΑΙΟ διπλό, έπειτα από 4 συνεχείς ανεπιτυχείς αγώνες, πανηγύρισε χθες το απόγευμα της Κυριακής 13 Μαρτίου 2016, η Καλλιθέα.

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Football League, η «γαλάζια» ομάδα της πόλης μας φιλοξενήθηκε στα Χανιά από την ομώνυμη ομάδα και με τέρμα που σημείωσε ο Σμυρλής, στο 53ο λεπτό της συνάντησης, απέδρασε με το σπουδαίο διπλό στις αποσκευές της.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 1ο μόλις λεπτό, κέρδισαν κόρνερ, σε προσπάθεια του Γκέσιου.

Στο 7ο λεπτό, είχαμε την πρώτη υποψία καλής ευκαιρίας για την Καλλιθέα, όταν σε σουτ του Μασένα, μπάλα χτύπησε πάνω στον Μπριλάκη και κατέληξε πλάγιο άουτ.

Στο 12ο λεπτό, είχαμε μεγάλη ευκαιρία για τους Χανιώτες. Έπειτα από πάσα του Καρτσαμπά προς τον Παγώνη, ο τελευταίος απέφυγε τον Σταμόπουλο, σούταρε δυνατά, αλλά είδε τον Μιχελή να αποκρούει με υπερένταση. Στην επαναφορά της μπάλας, ο Παγώνης ξανασούταρε, αλλά ο Σταμόπουλος κατάφερε να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Στο 21ο λεπτό, ο Τεγούσης έπιασε δυνατό σουτ, αλλά ο Χανιώτης τερματοφύλακας, Πρίφτης, ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε τη μπάλα.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Γκίνης εκτέλεσε ωραία φάουλ, αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στην εστία των Χανιωτών.

Στο 35ο λεπτό της συνάντησης, ο Μασάδο επιχείρησε το σουτ, αλλά ο Μιχελής μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 44ο λεπτό, η Καλλιθέα έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ. Έπειτα από κλέψιμο της μπάλας του Σμυρλή από τον Μπριλάκη και σέντρα του πρώτου, ο Μασένα βρέθηκε μόνος σε κενή εστία, αλλά κατάφερε να αστοχήσει…

Στο 5ο λεπτό του 2ου ημιχρόνου (και 50ό της συνάντησης), ο Τσούτσης των γηπεδούχων, επιχείρησε το σουτ, αλλά ο Μιχελής, με εντυπωσιακή επέμβαση, απέκρουσε.

Στο 53ο λεπτό, η Καλλιθέα πήρε κεφάλι στο σκορ. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Πρίφτης έκανε άσχημη έξοδο και ο Σμυρλής που καιροφυλακτούσε, με πλασέ, έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας των Χανιωτών.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Μπριλάκη, το σουτ του οποίου, έφυγε έξω από την εστία του Μιχελή.

Στο 56ο λεπτό και πάλι τα Χανιά χάνουν σπουδαία ευκαιρία, όταν σουτ του Καρτσαμπά, έδιωξε, πάνω στη γραμμή, ο Νόνης.

Στο 59ο λεπτό, οι Κατσικογιάννης και Νύκταρης, φλέρταραν με την 2η κίτρινη κάρτα, καθώς είχαν έντονη αψιμαχία μεταξύ τους…

Στο 64ο λεπτό, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για μη καταλογισμό πέναλτι σε μαρκάρισμα του Νόνη πάνω στον Χατζηλιάδη.

Στο 73ο λεπτό, ο σκόρερ Σμυρλής, βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή των Χανίων, έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από την εστία του Πρίφτη.

Στο 89ο λεπτό και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μασένα, ο Πρίφτης, με εντυπωσιακή επέμβαση, έδιωξε τη μπάλα από την εστία του.

Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπριλάκης έπιασε σκαστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Μιχελή.

Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μασένα, από μακριά, προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, αλλά ο Σάντερσον έδιωξε τη μπάλα.

Το 0-1 παρέμεινε ως το τέλος και έτσι η Καλλιθέα, με τη νίκη της αυτή, παρέμεινε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα 1 βαθμό πίσω από την 5η Λαμία και 4εις από τα 4α Τρίκαλα.

Καλό το διαιτητικό τρίο των Μανούχου (Αργολίδος), Νενεκούμη (Αργολίδος) και Δασκαλάκη (Ηρακλείου).

Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Κατσικογιάννης (22’), Νύκταρης (37’), Ιωαννίδης (43’) και Λεβέντης (72’).

Α.Ο.ΧΑΝΙΑ (Θ. Γράφας): Πρίφτης, Παγώνης, Ιωαννίδης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Νύκταρης (61′ Σάντερσον), Μασάδο, Παλιάτσιος, Χατζηλιάδης (85′ Καμινιώτης), Τσούτσης, Γκέσιος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λ. Καραδήμος): Μιχελής, Σταματόπουλος, Λεβέντης, Μουκτάρης, Νόνης, Τεγούσης, Κατσικογιάννης (80′ Μπούζας), Γκίνης, Σμυρλής, Μασένα, Ντουρμισάι (71′ Σταύρου).

 

Α.Ο. ΧΑΝΙΑ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 0-1 Reviewed by on . Α.Ο. ΧΑΝΙΑ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 0-1 Σπουδαίο διπλό!... ΤΟ «ΧΡΥΣΟ» ΤΕΡΜΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΣΜΥΡΛΗΣ ΣΤΟ 53’   Vs ΣΠΟΥΔΑΙΟ διπλό, έπειτα από 4 συνεχείς ανεπιτυχείς αγώνες, πα Α.Ο. ΧΑΝΙΑ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 0-1 Σπουδαίο διπλό!... ΤΟ «ΧΡΥΣΟ» ΤΕΡΜΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΣΜΥΡΛΗΣ ΣΤΟ 53’   Vs ΣΠΟΥΔΑΙΟ διπλό, έπειτα από 4 συνεχείς ανεπιτυχείς αγώνες, πα Rating: 0
scroll to top