Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάρτιος 7, 2016 11:16 πμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Τρικούβερτο Γλέντι!…

ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΟΜΑΔΩΝ

 &

“ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ Συμβούλιο των Αθλητικών Συλλόγων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ & ΦΟΙΝΙΚΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, σας προσκαλούν στον ετήσιο χορό τους, την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, ώρα 13:00, στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Καπετάνιος»”, έγραφε η πρόσκληση και πάνω από 200 φίλοι των δύο ιδιαίτερα αγαπητών αυτών ποδοσφαιρικών συλλόγων – κόσμημα της πόλης μας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της κοινής Διοίκησης.

Το γλέντι που στήθηκε, ήταν τρικούβερτο, με τον Πρόεδρο των δύο Συλλόγων κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο βοηθούμενο από τα άξια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, την Γενική Γραμματέα Κα Αριστέα Καπουράνη – Παρτσανάκη και τα μέλη κ.κ. Μάκη Σπηλιωτόπουλο και Ανδρέα Τσιφρήκα Κα Μαίρη Μαυρίδου δυστυχώς λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατό να παραβρεθεί), να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε όλοι όσοι παραβρέθηκαν, να περάσουν 4 και πλέον ώρες ξεγνοιασιάς και διασκέδασης, υπό τους ήχους υπέροχης ελληνικής ζωντανής μουσικής.

Και πώς να μην περάσουν ευχάριστα οι παρευρισκόμενοι άλλωστε; Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές κατά το παρελθόν. Όταν η Διοίκηση των δύο Σωματείων πραγματοποιεί οποιαδήποτε εκδήλωση, το κλίμα που συναντά ο καθένας είναι πάντα ιδιαίτερα φιλικό, αν όχι οικογενειακό.

Ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας, τραγουδώντας ορισμένα παλιά αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ των οποίων και το κλασικό τραγούδι του αείμνηστου Γιώργου Ζαμπέτα «ο πιο καλός ο μαθητής», το οποίο τα λιλιπούτεια μέλη που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση χόρεψαν αγκαλιασμένα, οι μεγαλύτεροι διασκέδασαν με τη ψυχή τους, αλλά την παράσταση «έκλεψε» η, Άννα Τεγγελίδη αδελφή του μελλοντικού αστέρα του ποδοσφαίρου Γιώργου, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Καλλιθέας και η οποία σαγήνεψε τον κόσμο με τον Οριεντάλ χορό που πρόσφερε και απέσπασε, δίκαια, το ζεστό χειροκρότημα και τον θαυμασμό από όλους όσους την απόλαυσαν.

Ανάμεσα στους πολυπληθείς, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, γονείς μικρών ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες των δύο ομάδων, φίλους, αλλά και πιστούς και ένθερμους οπαδούς, παραβρέθηκαν ακόμη, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος μαζί με τη σύζυγό του Έλσα και τους δύο γιους τους Γρηγόρη και Πάρη, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας και ένθερμος, πλέον, φίλος των Φοίνικα και Ολυμπιακού Καλλιθέας κ. Κωνσταντίνος Γρίβας μαζί με τη σύζυγό του Μπέσυ, η Γενική Γραμματέας και το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Καλλιθέας, κ.κ. Αθηνά Σαραντάκη και Μηνάς Παπαδόπουλος, καθώς και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Νικολαράκος μαζί με τη σύζυγό του Μάχη.

Μάλιστα, οι 4εις προαναφερόμενοι επίσημοι προσκεκλημένοι, απηύθυναν και από έναν σύντομο χαιρετισμό πριν από την έναρξη του χορού.

Παρούσα, βέβαια, ήταν σύσσωμη και η οικογένεια του «Ρεπόρτερ της Καλλιθέας», η οποία αποθανάτισε τις πραγματικά αξέχαστες στιγμές που είχαν την τύχη να περάσουν όσοι παραβρέθηκαν στην καταπληκτική αυτή εκδήλωση.

Μπορεί οι περισσότερο τυχεροί να αποχώρησαν με πολύ ωραία δώρα στην κατοχή τους, δώρα που προσέφεραν οι χορηγοί των δύο ομάδων, τους οποίους ευχαρίστησε θερμά ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, αλλά σίγουρα όλοι έφυγαν από το μουσικό μεζεδοπωλείο των Κάτω Πετραλώνων, με τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτή την εκδήλωση που διοργάνωσε, για πολλοστή φορά με μεγάλη επιτυχία, η κοινή Διοίκηση των Φοίνικα και Ολυμπιακού Καλλιθέας.

Και του χρόνου.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τρικούβερτο Γλέντι!... ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΟΜΑΔΩΝ & “ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ Συμβούλιο τω Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τρικούβερτο Γλέντι!... ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΟΜΑΔΩΝ & “ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ Συμβούλιο τω Rating: 0
scroll to top