Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΟΔΟΥ ΨΗΛΟΡΕΙΤΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΟΔΟΥ ΨΗΛΟΡΕΙΤΟΥ

Φεβρουάριος 29, 2016 10:00 μμ A+ / A-

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΟΔΟΥ ΨΗΛΟΡΕΙΤΟΥ

Επαναλειτουργεί για τα παιδιά

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η ΠΑΙΔΙΚΗ Χαρά που βρίσκεται στην οδό Ψηλορείτου, δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, γέμισε, σήμερα το πρωί της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου 2016, με παιδικές φωνές, χαμόγελα και παιχνίδια, από παιδιά που παραβρέθηκαν, με τους δασκάλους και τους γονείς τους, στη γιορτή επαναλειτουργίας της.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά Παιδική Χαρά που ο Δήμος Καλλιθέας ανακατασκεύασε και παρέδωσε τους τελευταίους μήνες στους κατοίκους, με προδιαγραφές ασφαλείας για τα παιδιά, προκειμένου αυτά να απολαμβάνουν ξέγνοιαστο παιχνίδι.

Ο Δήμος μας, αυτές τις ημέρες, προχωράει και στην ανακατασκευή της μεγάλης Παιδικής Χαράς της πλατείας Δαβάκη, όπου τοποθετείται καινούργιο δάπεδο. Επιπλέον, σε άλλες τέσσερις Παιδικές Χαρές τοποθετείται καινούργιο χαλίκι ή άμμος και τους επόμενους μήνες παραδίδεται στους δημότες και η Παιδική Χαρά στις Τζιτζιφιές ,που και αυτή παραμένει κλειστή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Δήμαρχός μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, στην ομιλία του κατά την τελετή παράδοσης της Παιδικής Χαράς, επεσήμανε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:«Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για την οικογένεια και τα παιδιά να υπάρχουν ασφαλείς παιδικές χαρές και γι αυτό κάνουμε μεγάλο αγώνα από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτό που κάνουμε γίνεται με δικά σας χρήματα, τα χρήματα των φορολογουμένων και ότι εμείς πρώτοι στο δήμο οφείλουμε να τα σεβόμαστε και να είμαστε προσεκτικοί στη διαχείριση τους. Όμως και οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν ότι αυτοί πρέπει πρώτοι από όλους να προστατεύουν την περιουσία τους.

Σας καλώ λοιπόν, να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την παιδική μας χαρά καλοσυντηρημένη, ζωντανή και όμορφη αν είναι δυνατόν για πάντα».

 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΟΔΟΥ ΨΗΛΟΡΕΙΤΟΥ Reviewed by on . ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΟΔΟΥ ΨΗΛΟΡΕΙΤΟΥ Επαναλειτουργεί για τα παιδιά ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΠΑΙΔΙΚΗ Χαρά που βρίσκεται στην οδό Ψηλορείτου, ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΟΔΟΥ ΨΗΛΟΡΕΙΤΟΥ Επαναλειτουργεί για τα παιδιά ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΠΑΙΔΙΚΗ Χαρά που βρίσκεται στην οδό Ψηλορείτου, Rating: 0
scroll to top