Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ

Φεβρουάριος 26, 2016 12:54 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Επαναλειτουργία Παιδικής Χαράς

ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΨΗΛΟΡΕΙΤΟΥ, ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΟΡΤΗΣ

ΤΗΝ ερχόμενη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, ο Δήμος Καλλιθέας θα παραδώσει στους κατοίκους της πόλης άλλη μία Παιδική Χαρά, που βρίσκεται στην οδό Ψηλορείτου (πλησίον του Δημοτικού Σταδίου της Καλλιθέας), η οποία ήταν για χρόνια κλειστή.

Για την επαναλειτουργία της Παιδικής Χαράς θα πραγματοποιηθεί, στις 10:30, γιορτή με τη συμμετοχή παιδιών, γονέων και κατοίκων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Καλλιθέας έχει ήδη παραδώσει τους τελευταίους τρείς μήνες, άλλες δύο Παιδικές Χαρές, που για χρόνια παρέμεναν και αυτές κλειστές και βρίσκονται, η πρώτη στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Ακροπόλεως και η δεύτερη, στη συμβολή των οδών Δόξης και Αριστοτέλους.

Η ανάπλαση και η ανακατασκευή των Παιδικών Χαρών, γίνεται με ίδιους πόρους και με γνώμονα τη διασφάλιση της ακεραιότητας των μικρών επισκεπτών και στόχο τη χαρά των παιδιών.

Η επαναλειτουργία των Παιδικών Χαρών αποτελούσε δέσμευση της νέας Δημοτικής μας Αρχής.

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Επαναλειτουργία Παιδικής Χαράς ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΨΗΛΟΡΕΙΤΟΥ, ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΝ ερχόμενη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, ο Δήμος Καλλιθέας θα παρ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Επαναλειτουργία Παιδικής Χαράς ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΨΗΛΟΡΕΙΤΟΥ, ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΝ ερχόμενη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, ο Δήμος Καλλιθέας θα παρ Rating: 0
scroll to top