Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Φεβρουάριος 25, 2016 6:53 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΠΑΡΑΤΕΘΗΚΑΝ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΥΠΟ

ΣΗΜΕΡΑ το πρωί της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου 2016, το Δ.Σ. της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Μιχάλης Σαββάκης, αναφέρθηκε, εν συντομία, στην πορεία της Ένωσης από το 1939, ενώ παρέθεσε στον κ. Πρόεδρο, τα βασικά θέματα που αφορούν τον Περιφερειακό και Περιοδικό – Κλαδικό Τύπο.

Παράλληλα, έγινε μια γενικότερη συζήτηση για τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα μας, με αφορμή το μεταναστευτικό πρόβλημα, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, τόνισε ότι στα δύσκολα προβλήματα όλοι οι Έλληνες πρέπει να μένουν ενωμένοι.

 

ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ΠΑΡΑΤΕΘΗΚΑΝ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΥΠΟ ΣΗΜΕΡΑ το πρωί ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ΠΑΡΑΤΕΘΗΚΑΝ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΥΠΟ ΣΗΜΕΡΑ το πρωί Rating: 0
scroll to top