Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » STOP ΣΤΟ BULLYING, ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

STOP ΣΤΟ BULLYING, ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 26, 2016 12:25 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Εκστρατεία κατά του bullying στα Σχολεία

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ενδοσχολικού εκφοβισμού και της ενδοσχολικής βίας (6 Μαρτίου) ο Δήμος Καλλιθέας διοργανώνει μία σειρά ενημερωτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης στην αντιμετώπιση κρουσμάτων βίας στο σχολικό περιβάλλον.

Στο πλαίσιο αυτό αύριο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, στις 11:00, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας (Κρέμου 123 και Φιλαρέτου) θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση «Περιπέτεια στο Τσαμπουκαλονήσι» της Αιμιλίας Υψηλάντη.

Τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 στις 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Ματζαγριωτάκη 76, 2ο υπόγειο) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – συζήτηση, με ομιλητές που έχουν εξειδίκευση στο θέμα, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Νέας Γενιάς και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Γιώργος Κυριακόπουλος, καθώς και ο Διευθυντής του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας κ. Κωνσταντίνος Φίλης.

Τέλος, την Τρίτη 1η Μαρτίου 2016, στις 10:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου (Σωκράτους και Λ. Κατσώνη) θα παρουσιαστεί βιωματικό αθλητικό πρόγραμμα 5 κύκλων από Ολυμπιονίκες.

 

STOP ΣΤΟ BULLYING, ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εκστρατεία κατά του bullying στα Σχολεία ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ε ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εκστρατεία κατά του bullying στα Σχολεία ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ε Rating: 0
scroll to top