Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΡΕΘΥΜΝΟ FUTSAL: 5-4

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΡΕΘΥΜΝΟ FUTSAL: 5-4

Φεβρουάριος 29, 2016 12:12 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΡΕΘΥΜΝΟ FUTSAL: 5-4

Σπουδαία νέα νίκη!…

ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ, ΛΙΟΝΤΟΥ ΚΑΙ 1ΟΣ ΑΥΤΟΓΚΟΛ

  Vs

ΣΠΟΥΔΑΙΑ νίκη πανηγύρισε χθες το απόγευμα ο Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Οι «μπλε» για την περίσταση παίκτες του Θωμά Θεοδώρου (ο οποίος καθοδήγησε την ομάδα απ’ έξω από το γήπεδο, καθώς αμέλησε να προσκομίσει την προπονητική του ταυτότητα), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, επικράτησαν στο γηπεδάκι του Ηλεκτρικού Σταθμού Ταύρου, του αξιόμαχου Ρεθύμνου με 5-4 και ανέβηκαν και ψυχολογικά κα βαθμολογικά.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στην πρώτη φάση, στα 15 πρώτα δευτερόλεπτα, ευτύχισαν να προηγηθούν στο σκορ, με τέρμα που σημείωσε ο Κουλούρης.

Η πίεση των Καλλιθεατών ήταν συνεχής και παρότι και το Ρέθυμνο έχανε καλές ευκαιρίες, με τον τερματοφύλακα Τσιβιλή να πραγματοποιεί πολλές και εντυπωσιακές επεμβάσεις, στο 10ο λεπτό της συνάντησης, και πάλι ο Κουλούρης διαμόρφωσε το 2-0 υπέρ της ομάδας της πόλης μας.

Και ενώ φαινόταν ότι η αγαπημένη μας ομάδα θα επικρατούσε στον αγώνα, μέσα σε 2 λεπτά οι σκληροτράχηλοι Ρεθυμνιώτες έφεραν το ματς στα ίσα, πρώτα με τέρμα που σημείωσε ο Merkuri στο 15’ και έπειτα ο Μαγειράκης στο 16’.

Ευτυχώς για τους «μπλε» της πόλης μας, λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, ο Merkuri με αυτογκόλ, έδωσε την πρωτοπορία στην ομάδα μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό δεν άλλαξε. Και οι δύο ομάδες πρόσφεραν ωραίο θέαμα, είχαμε δοκάρια, ευκαιρίες, τέρματα, αλλά και εκπληκτικές επεμβάσεις από τους δύο τερματοφύλακες, με πιο ωραίες, αυτές που πραγματοποίησε ο έξοχος και χθες Τσιβιλής.

Στο 25ο λεπτό, ο Λιόντος με το τέρμα που σημείωσε, έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα της πόλης μας (4-2), ενώ αμέσως μετά, ο Μαγειράκης, με το 2ο τέρμα που σημείωσε στον αγώνα, μείωσε σε 4-3 για την Κρητική ομάδα.

Στο 26ο λεπτό, ο Κυμιώνης ισοφάρισε σε 4-4 για τη φιλοξενούμενη ομάδα και έτσι στα επόμενα 4 λεπτά που απέμεναν, ο αγώνας απέκτησε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ευτυχώς για τους «μπλε», στο 29ο λεπτό της συνάντησης, ο Λιόντος πέτυχε νέο τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό 5-4 υπέρ του Ολυμπιακού Καλλιθέας.

Στο λεπτό που απέμενε για τη λήξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι έπαιξαν έξυπνα, δεν έδωσαν τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν ευκαιρία και το σφύριγμα της λήξης, βρήκε τους μεν Καλλιθεάτες να πανηγυρίζουν μια πολύ σημαντική νίκη, τους δε φιλοξενούμενους να κερδίζουν τις εντυπώσεις για το γεγονός ότι παρότι ήρθαν στην Αθήνα με 6 μόνο παίκτες και την προηγούμενη ημέρα είχαν δώσει νικηφόρο αγώνα κατά του Αδέσποτου, δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο του αγώνα, έπαιξαν πολύ καλή μπάλα και παραλίγο να επιστρέψουν στο Ρέθυμνο με το βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές τους.

Χωρίς προβλήματα τελείωσε τον αγώνα το διαιτητικό δίδυμο των Κ. Κουτσόγιαννου και Μ. Πισιμίση, με τον Π. Δήμο να εκτελεί χρέη Χρονομέτρη και τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Καλλιθέας, κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, να εκτελεί χρέη Ιατρού Αγώνα.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Θωμάς Θεοδώρου): Τσιβιλής, Μπακάλης, Αμερικάνος, Κουλούρης, Δραγανίδης, Λιόντος, Ταραξίδης, Δερτιλής, Ρήγας, Γαστεράτος, Αποστολάτος.

ΡΕΘΥΜΝΟ FUTSAL: Κατής, Νικολεκάκης, Κυμιώνης, Merkuri, Κάσσης, Μαγειράκης.

 

 

 

 

 

 

 

  

  

  

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΡΕΘΥΜΝΟ FUTSAL: 5-4 Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΡΕΘΥΜΝΟ FUTSAL: 5-4 Σπουδαία νέα νίκη!... ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ, ΛΙΟΝΤΟΥ ΚΑΙ 1ΟΣ ΑΥΤΟΓΚΟΛ  Vs ΣΠΟΥΔΑΙΑ νίκη πανηγύρισε χθες το από Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΡΕΘΥΜΝΟ FUTSAL: 5-4 Σπουδαία νέα νίκη!... ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ, ΛΙΟΝΤΟΥ ΚΑΙ 1ΟΣ ΑΥΤΟΓΚΟΛ  Vs ΣΠΟΥΔΑΙΑ νίκη πανηγύρισε χθες το από Rating: 0
scroll to top