Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΘΗΝΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 0-4

Α.Ο. ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΘΗΝΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 0-4

Φεβρουάριος 28, 2016 10:02 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΘΗΝΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 0-4

Επιστροφή στις εντυπωσιακές νίκες!…

ΣΚΟΡΑΡΑΝ ΟΙ ΛΟΥΠΙΔΗΣ, ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ, ΜΑΡΚΑΤΖΙΝΟΣ & ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Vs

ΣΤΙΣ εντυπωσιακές σε εύρος νίκες, επέστρεψε ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας.

Η ομάδα του Δημήτρη Τσικριτέα, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών, φιλοξενήθηκε, χθες το μεσημέρι του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου 2015, στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος, από τους Λέοντες, τους οποίους συνέτριψε με 4-0.

Μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Αίμο Πετρούπολης, οι Καλλιθεάτες, παρά τις πολλές ελλείψεις που είχαν, καθώς παρατάχθηκαν με αμυντικούς που για πρώτη φορά έπαιζαν μαζί σε αγώνα, απέδωσαν, κατά διαστήματα, πολύ καλό ποδόσφαιρο και στο 22ο λεπτό της συνάντησης, κατόρθωσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με τέρμα που σημείωσε ο Λεωνίδας Λουπίδης, ενώ δύο λεπτά νωρίτερα, οι γηπεδούχοι είχαν αναγκαστεί να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους αλλαγή, με τον Γιάννη Καβουριάδη να περνά στη θέση του Νίκου Βέργου.

Στο 35ο λεπτό της συνάντησης, ήταν η σειρά του Φοίνικα να πραγματοποιήσει την πρώτη του αναγκαστική αλλαγή, καθώς στη θέση του τραυματισθέντα Στέλιου – Νικόλαου Ερζουμπουλίδη πέρασε ο Θανάσης Τσαμποδήμος.

Στο 5ο λεπτό του 2ου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν τη 2η αλλαγή τους – και αυτή αναγκαστική – με τον Λουκά Παπανικολάου να παραχωρεί τη θέση του στον Γιάννη Τσαπανίδη, ενώ στο 55ο λεπτό, οι παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα, ευτύχισαν να πετύχουν και 2ο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Χρήστο Καλαϊτζίδη, απλουστεύοντας, στην ουσία, τα πράγματα για την αγαπημένη μας ομάδα.

Με τα τέρματα, μάλιστα, που σημείωσαν ακόμη, πρώτα στο 63’ ο Βασίλης Μαρκατζίνος και ακολούθως στο 75’ ο Ανδρέας Γραμματικόπουλος, οι «πρασίνοι» της πόλης μας έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους και ρέφαραν με εντυπωσιακό τρόπο, την ήττα που είχαν γνωρίσει στον 1ο γύρο από το χθεσινό αντίπαλό τους.

Να σημειωθεί τέλος, ότι στο 80ο λεπτό της συνάντησης, στον αγωνιστικό χώρο, για λογαριασμό της αγαπημένης μας ομάδας, πέρασε ο Μανώλης Μαστρογιαννόπουλος, στη θέση του Γιάννη Τσαπανίδη και πάλι λόγω τραυματισμού.

Παρά τις πολλές, λοιπόν, αγωνιστικές ελλείψεις, οι παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα, συνέχισαν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και πέτυχαν μια ευρεία σε έκταση νίκη, που τους επέτρεψε να αναρριχηθούν στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμούντες με τον Άτλαντα Κυψέλης.

Απουσίες, βέβαια (και κάποιες μάλιστα αδικαιολόγητες), είχαμε και στις κερκίδες του γηπέδου, καθώς αρκετοί ήταν οι φίλοι της ομάδας μας που δεν παραβρέθηκαν κοντά της στο συγκεκριμένο αγώνα, ενώ απουσίαζε ακόμη και η γούρικη σημαία, γεγονός που σχολιάσθηκε ποικιλοτρόπως ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έβγαλε το διαιτητικό τρίο των Σπύρου Μαρουλή Πέτρου Ρούσσου και Στέφανου Καψάλη.

Α.Ο. ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΘΗΝΩΝ: Πέιτσεβ, Βέργος Νίκος (20’ Καβουριάδης), Ζαφειρόπουλος, Ασημακόπουλος Αθανάσιος, Μορφίδης Παναγιώτης, Ασημακόπουλος Ιωάννης, Μορφίδης Θεόδωρος, Καραλιάς (65’ Γιατράκος), Spiro, Βέργος Δημήτρης (65’ Λομπάρδος), Χάλας.

Στον πάγκο: Μπούρθης, Νικηφόρος, Σαρελής.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Τσικριτέας): Κούτουλας, Μαξακούλης, Ιάκωβος, Ερζουμπουλίδης (35’ Τσαμποδήμος), Gelashvili, Γραμματικόπουλος, Μαρκατζίνος, Παπανικολάου (50’ Τσαπανίδης, 80’ Μαστρογιαννόπουλος), Λουπίδης, Ανδρεάκενας, Καλαϊτζίδης.

Στον πάγκο: Βόντας, Κοντάκος.

Να σημειωθεί, ότι την επόμενη αγωνιστική (21η), η αγαπημένη μας ομάδα φιλοξενεί την πρωτοπόρο Αθηναΐδα, σε έναν αγώνα που λογικά θα διεξαχθεί Σάββατο, καθώς το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής, ο Φοίνικας πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό του και έχει κάνει εγκαίρως αίτημα για αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα, αίτημα που αναμένεται να γίνει δεκτό από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ένωσης.

Α.Ο. ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΘΗΝΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 0-4 Reviewed by on . Α.Ο. ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΘΗΝΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 0-4 Επιστροφή στις εντυπωσιακές νίκες!... ΣΚΟΡΑΡΑΝ ΟΙ ΛΟΥΠΙΔΗΣ, ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ, ΜΑΡΚΑΤΖΙΝΟΣ & ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Vs Α.Ο. ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΘΗΝΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 0-4 Επιστροφή στις εντυπωσιακές νίκες!... ΣΚΟΡΑΡΑΝ ΟΙ ΛΟΥΠΙΔΗΣ, ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ, ΜΑΡΚΑΤΖΙΝΟΣ & ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Vs Rating: 0
scroll to top