Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » SPARTAN WARRIORS GYM – G. GIDAKOS

SPARTAN WARRIORS GYM – G. GIDAKOS

Ιανουάριος 30, 2016 11:59 μμ A+ / A-

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

 Αδιαχώρητο στην εκδήλωση!…

 ΣΤΟ SPARTAN WARRIORS GYM – G. GIDAKOS

Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ των Αθλητριών και Αθλητών του Συλλόγου Spartan WarriorsGidakos Gym, μπορεί να υπερηφανεύεται και να πανηγυρίζει, για τα επιτεύγματα και τις κατακτήσεις της, τόσο σε Ελληνικές και σε Διεθνείς διοργανώσεις, καθώς και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Αγωνίσματος Shotokan Karate SKI.

Τα Παιδιά της Καλλιθέας διαπρέπουν στις πολεμικές Τέχνες σε Διεθνές επίπεδο, και αυτό το γνωρίζει   πολύ καλά η Δημοτική μας Αρχή και ο Αθλητικός Οργανισμός της Πόλης μας, ο οποίος και συμπαραστέκεται σε κάθε προσπάθεια όλων των Αθλητικών Σωματείων.

Σήμερα το απόγευμα, 30 Ιανουαρίου 2016, μέσα σε μια ενθουσιώδη και πανηγυρική ατμόσφαιρα, ο Δήμαρχος της Πόλης μας κ. Δημήτριος Κάρναβος, με κλιμάκιο Δημοτικών Συμβούλων, παραβρέθηκε σε ειδική τελετή, στο Γυμναστήριο του Συλλόγου, στη Συμβολή των οδών Δοϊράνης και Δαβάκη και έκοψε την Πατροπαράδοτη Πρωτοχρονιάτικη Πίτα.

Παρόντες επίσης ήσαν οι Αρχηγοί των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Καλλιθέας, κ.κ. Τάκης Σκανδαλάκης και. Κωνσταντίνος Γρίβας, οι οποίοι μαζί με τον Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβο, απένειμαν τα εθνόσημα της Ελληνικής Ομάδας στους Νικητές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Shotokan Karate SKI., που διεξήχθη πριν λίγο καιρό.

Παρόντες στην εκδήλωση , το πρόγραμμα της οποίας παρουσίασε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Δημητριάδης, ήσαν: η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Καλλιθέας και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Κα Κορίνα Δαμουλιάνου, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Καλλιθέας και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ελευθέρας Πάλης κ. Πέτρος Χατζηϊωαννίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Χαριτίδης, καθώς η Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και Αντιδήμαρχος του Δήμου Νέας Σμύρνης Κα Δήμητρα Νάνου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και μεγάλος αριθμός Παλαιών Πρωταθλητών, οι οποίοι και συνεχάρησαν τους Προπονητές του Γυμναστηρίου κ.κ. Γιώργο και Νίκο Γιδάκο, για τα μεγάλα προσωπικά και συλλογικά επιτεύγματά τους!

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κώστας Ράντος.

 

 

 

 

 

 

SPARTAN WARRIORS GYM – G. GIDAKOS Reviewed by on . ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ  Αδιαχώρητο στην εκδήλωση!...  ΣΤΟ SPARTAN WARRIORS GYM – G. GIDAKOS Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ των Αθλητριών και Αθλητών του Συλλόγου Spartan W ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ  Αδιαχώρητο στην εκδήλωση!...  ΣΤΟ SPARTAN WARRIORS GYM – G. GIDAKOS Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ των Αθλητριών και Αθλητών του Συλλόγου Spartan W Rating: 0
scroll to top