Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Ιανουάριος 26, 2016 4:22 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Κοπή Βασιλόπιτας με Βραβεύσεις στους Άξιους

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

ΤΗΝ πατροπαράδοτη εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτάς της, πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου 2016, στα ιδιόκτητα γραφεία της (Βασιλίσσης Σοφίας 25, Αθήνα), η Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (Ε.Δ.Ι.Π.Τ.).

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε στα γραφεία της Ένωσης, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Σαββάκης, ενώ ακολούθως η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και πρώην Πρωθυπουργός Κα Βασιλική Θάνου, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κα Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη καθώς και η Πρόεδρος του Ε.Τ.Α.Π. – Μ.Μ.Ε. Κα Γιώτα Αντωνοπούλου, έπειτα και από σχετική ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., προχώρησαν στη βράβευση, με απονομή Διπλώματος και του Ασημένιου Μεταλλίου της Ε.Δ.Ι.Π.Τ., τεσσάρων μελών της, για την πολυετή προσφορά τους, τόσο προς την Ένωση όσο και προς το Ασφαλιστικό της Ταμείο.

Συγκεκριμένα, βραβεύθηκαν οι πρώην Πρόεδροι της Ένωσης κ.κ. Βάιος Σελλούντος και Κωνσταντίνος Καλύβας, καθώς και ο κ. Ευάγγελος Σπύρου, επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης, καθώς και μέλος του Δ.Σ. του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (Ε.Τ.Α.Π.-Μ.Μ.Ε.). Το τέταρτο τιμώμενο πρόσωπο, ο κ. Διονύσιος Μαγκλιβέρας, λόγω ασθένειας, δεν κατέστη δυστυχώς δυνατό να παρευρεθεί και να τιμηθεί για την επίσης πολυετή προφορά του προς την Ε.Δ.Ι.Π.Τ.

Πριν από τις βραβεύσεις των καθόλα άξιων προαναφερθέντων μελών της Ένωσης, σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν, ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην εκλογική Περιφέρεια Αρκαδίας κ. Γιώργος Παπαηλιού, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών Κα Σοφία Βούλτεψη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, ο Βουλευτής του Κ.Κ.Ε. στην Περιφέρεια της Λέσβου κ. Σταύρος Τάσσος, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Περιφέρεια Αττικής κ. Κωνσταντίνος Κατσίκης, καθώς και οι εκπρόσωποι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού αντίστοιχα, κ.κ. Παύλος Χρηστίδης και Λίνα Παπαδάκη.

Ακολούθως, ο Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Παπαθανασίου, εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, αφού πρώτα ευλόγησε την Βασιλόπιτα, έκοψε και το πρώτο κομμάτι.

Στην εκδήλωση, εκτός των προαναφερόμενων επισήμων, παραβρέθηκαν ακόμη, ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Γρίβας, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Απόστολος Κακλαμάνης, οι Βουλευτές κ.κ. Πέτρος Φορτσάκης, Χαράλαμπος Αθανασίου, Νικόλαος Νικολόπουλος και Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ο Πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν κ. Rahman Mustafayev, ο π. Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Πάνος Σόμπολος, καθώς και πολλά μέλη της ιδιαίτερα δραστήριας Ένωσης.

Σε όλους τους παρευρισκόμενους, μέλη και προσκεκλημένους στην χθεσινοβραδινή εκδήλωση, προσφέρθηκαν εδέσματα, αναψυκτικά, καθώς και από ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο Ημερολόγιο για το νέο έτος.

Και του χρόνου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Κοπή Βασιλόπιτας με Βραβεύσεις στους Άξιους ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ πατροπαράδοτη εκδήλ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Κοπή Βασιλόπιτας με Βραβεύσεις στους Άξιους ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ πατροπαράδοτη εκδήλ Rating: 0
scroll to top