Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.: 1-2

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.: 1-2

Ιανουάριος 25, 2016 11:00 πμ A+ / A-

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.: 1-2

Απρόσμενη Ήττα!!!

ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΣ, ΠΛΑΒΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΝΗΣ

 Vs

ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ήττα γνώρισε, το μεσημέρι της Κυριακής 24 Ιανουαρίου 2016, η «γαλάζια» ομάδα της πόλης μας.

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Football League, η Καλλιθέα, ηττήθηκε, στο Δημοτικό της Στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης», από τον Πανελευσινιακό με 2-1, αλλά, ευτυχώς, παρέμεινε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι παίκτες του Λουκά Καραδήμου μπήκαν με φόρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 4ο μόλις λεπτό της συνάντησης, κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ. Έπειτα από σέντρα του Λεβέντη, από τα δεξιά όπως επιτίθονταν οι γηπεδούχοι, ο Φράγκος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με δυνατή κεφαλιά, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα Μανιάτη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα. Ο Πλαβούκος βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και με δυνατό διαγώνιο σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κατσούλη.

Παρά την «ψυχρολουσία» της γρήγορης ισοφάρισης, οι «γαλάζιοι» της πόλης μας άρχισαν να επισκέπτονται τακτικότερα την εστία του Πανελευσινιακού και στο 14ο λεπτό, ο Μπούζας έχασε καλή ευκαιρία. Λίγο έξω από την εστία των φιλοξενούμενων, επιχείρησε το σουτ, χωρίς όμως ιδιαίτερη δύναμη, με αποτέλεσμα ο Μανιάτης να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.

Στο 22ο λεπτό, ο Φράγκος έκανε σέντρα, παράλληλα με την εστία των Ελευσίνιων, αλλά δεν βρέθηκε κανένας συμπαίκτης του να την στείλει στα αντίπαλα δίχτυα…

Ενώ η Καλλιθέα προσπαθούσε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα και να πάρει κεφάλι στο σκορ, στο 37ο λεπτό της συνάντησης και στην 2η, στην ουσία, επίσκεψη των φιλοξενούμενων στην εστία του Κατσούλη, κατόρθωσαν να πετύχουν το 1-2.

Έπειτα από μεταβίβαση της μπάλας από τον Βάιτζερ προς τον Γιαννιτσάνη, ο τελευταίος πρόλαβε τον Κατσούλη και με πλασέ, έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας των Καλλιθεατών.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 39ο λεπτό, ο Σταύρου βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, επιχείρησε δυνατό σουτ, αλλά είδε την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Μανιάτη.

Με τη λήξη του ημιχρόνου, η Καλλιθέα έχασε νέα καλή ευκαιρία. Ο Φράγκου έκανε σέντρα προς την εστία των αντιπάλων του, αλλά ο Τσίγκρος, έδιωξε την μπάλα προτού αυτή φτάσει σε πόδια παικτών της Καλλιθέας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Η μεν Καλλιθέα προσπαθούσε να φτάσει με αξιώσεις προς την εστία του Μανιάτη αλλά δεν το κατόρθωσε ποτέ, οι δε Ελευσίνιοι, κράτησαν, με σχετική άνεση, το διπλό της νίκης.

Η απογοητευτική εμφάνιση των Καλλιθεατών στο δεύτερο ημίχρονο, ανάγκασε τον προπονητή τους Λουκά Καραδήμο, στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα, να αναλάβει πλήρως την ευθύνη για την άσχημη αυτή εικόνα. Τα λόγια του, μεταξύ άλλων, ήταν χαρακτηριστικά: «Σήμερα ήμασταν ένα μηδενικό. Αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτή την εμφάνιση και την ήττα. Μόνο εγώ φταίω, επειδή δεν κατάφερα να πείσω τους ποδοσφαιριστές μου για τη σημασία και τις δυσκολίες αυτής της αναμέτρησης. Σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν ήταν η ομάδα αυτή που έπρεπε».

Καλό το διαιτητικό τρίο των Μανούχου (Αργολίδος), Νενεκούμη (Αργολίδος) και Πολυχρονιάδη (Ανατολικής Αττικής).

Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι: Φράγκος (27’), Βουρβαχάκης (54’), Κασνέτσης (77’), Κορνελάτος (81’), Γκίνης (84’) και Αρναρέλλης (91’).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Κατούλης, Λεβέντης, Σταύρου, Πίκολο, Μουκτάρης, Γκίνης, Κατσικογιάννης (52′ Μπέλης), Αρναρέλλης, Μπούζας (70′ Τσίπρας), Σμυρλής (57′ Τζάκσον), Φράγκος.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θ. Δημόπουλος): Μανιάτης, Ανδρίκος, Βουρβαχάκης, Τσίγκρος, Παληγεώργος, Κακαράς, Κωνσταντινίδης, Κορνελάτος (81′ Δημόπουλος), Βάιζερ, Γιαννιτσάνης (62′ Τσολακίδης), Πλαβούκος (70′ Κασνέτσης).

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.: 1-2 Reviewed by on . Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.: 1-2 Απρόσμενη Ήττα!!! ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΣ, ΠΛΑΒΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΝΗΣ  Vs ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ήττα γνώρισε, το μεσημέρι της Κυριακ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.: 1-2 Απρόσμενη Ήττα!!! ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΣ, ΠΛΑΒΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΝΗΣ  Vs ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ήττα γνώρισε, το μεσημέρι της Κυριακ Rating: 0
scroll to top