Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-2

Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-2

Ιανουάριος 31, 2016 4:56 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-2

Παραμένει Αήττητος

ΓΙΑ 6ο ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

V

ΓΙΑ 4ο συνεχόμενο αγώνα, αναδείχθηκε ισόπαλος ο Φοίνικας Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αθηνών, η αγαπημένη μας «πράσινη» ομάδα, που στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αγωνίστηκε με τις νέες λευκές – πράσινες εμφανίσεις της, αναδείχθηκε, σήμερα το πρωί της Κυριακής 31 Ιανουαρίου 2016, ισόπαλη 2-2, στο Δ.Α.Κ. Αιγάλεω, με τον Θεμιστοκλή και για 6ο συνεχόμενο αγώνα παραμένει αήττητη.

Οι παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα, στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαν να μην μπήκαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο. Ανεξήγητα νευρικοί και αποσυντονισμένοι, έδωσαν, από την έναρξη του αγώνα, έδαφος στους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα σχεδόν ολόκληρο το ημίχρονο να διεξάγεται προς την εστία του Φοίνικα.

Η πίεση των γηπεδούχων ήταν συνεχής και έντονη και σε μία αντεπίθεσή τους, στο 29ο λεπτό του αγώνα, κέρδισαν ορθά πέναλτι, σε ανατροπή παίκτη τους από τον Κώστα Χριστοφοράκη, ο οποίος αντίκρισε, επίσης ορθά και την κίτρινη κάρτα.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Θανάσης Θεοδωράκης, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που επέλεξε να πέσει ο «πράσινος» τερματοφύλακας Λουκάς Κούτουλας.

Στη μία και μοναδική προσπάθεια που ο Φοίνικας έβαλε την μπάλα κάτω, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ανδρεάκενα, το σουτ του οποίου απέκρουσε, με δυσκολία, ο αντίπαλος τερματοφύλακας Καλαϊτζάκης.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, στον αγωνιστικό χώρο μπήκε ο Λεωνίδας Λουπίδης στη θέση του Γιώργου Αϊβαλιωτάκη, πήρε θέση στην επίθεση και ήταν αυτός ουσιαστικά που ώθησε την αγαπημένη μας ομάδα να μπει, κυριολεκτικά, μεταμορφωμένη στον αγωνιστικό χώρο και μέσα σε 3 λεπτά, το 1-0 κατά της, να το μετατρέψει σε 2-1 υπέρ της, με δύο τέρματα που σημείωσε ο Γιάννης Ανδρεάκενας, πρώτα στο 48ο λεπτό της συνάντησης και έπειτα στο 51ο λεπτό.

Και ενώ φαινόταν ότι ο Φοίνικας θα «καθάριζε» τον αγώνα, τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 55ο λεπτό της συνάντησης και έπειτα από ασυνεννοησία στο κέντρο της άμυνας, ο Χρήστος Σωπιάδης του Θεμιστοκλή, βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κούτουλα, τον πλάσαρε σωστά και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Παρά τη γρήγορη ισοφάριση, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν, έχασαν ορισμένες ευκαιρίες για να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα και να «κλέψουν», ουσιαστικά, το τρίποντο της νίκης, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Μάλιστα, προς το τέλος της συνάντησης, οι γηπεδούχοι έχασαν και εκείνοι με τη σειρά τους τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά, ευτυχώς για την αγαπημένη μας ομάδα, στις δύο πρώτες περιπτώσεις ο τερματοφύλακας Λουκάς Κούτουλας και στην τρίτη ο Γιώργος Παρτσανάκης, ήταν αυτοί που αποσόβησαν την επίτευξη τέρματος για λογαριασμό του Θεμιστοκλή.

Το τελικό 2-2 χαρακτηρίζεται σίγουρα ως το δικαιότερο αποτέλεσμα, καθώς και οι δύο ομάδες, πέρα από τα 4 συνολικά τέρματα που σημείωσαν, έπαιξαν καθαρά και είχαν τις ευκαιρίες τους για επίτευξη ακόμη περισσότερων τερμάτων.

Κορυφαίος από τον Φοίνικα αναδείχθηκε ο διπλός σκόρερ Γιάννης Ανδρεάκενας, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση, ο Κούτουλας ο Παρτσανάκης και ο Λουπίδης.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έβγαλε τον αγώνα το διαιτητικό τρίο των Ν. Ματθαίου, Σ. Μαρουλή και Π. Ρούσσου.

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Ε. Ζιώγας): Καλαϊτζάκης, Φραμπασχάλης, Ζάκας, Δούλιογλου, Αξιώτου, Ασημάκουλας (58’ Δόσης), Κοντός (71’ Ζιώγας, 89’ Λαγκαδίτης), Θωμαϊδης, Θεοδωράκης, Σωπιάδης, Αποστολόπουλος.

Στον πάγκο: Πλατσίδας, Τερζίου, Ντουντούμης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δ. Τσικριτέας): Κούτουλας, Παρτσανάκης, Τσαπανίδης, Χριστοφοράκης, Gelashvili, Γραμματικόπουλος (89’ Ιάκωβος), Αϊβαλιωτάκης (46’ Λουπίδης), Μαρκατζίνος (77’ Ερζουμπουλίδης), Ανδρεάκενας, Παπανικολάου, Καλαϊτζίδης.

Στον πάγκο: Μαστρογιαννόπουλος, Μαξακούλης, Βόντας.

Την επόμενη αγωνιστική (17η), ο Φοίνικας Καλλιθέας υποδέχεται, στο γήπεδό του, την Α.Ε. Ιλίου.

 

 

 

Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-2 Reviewed by on . Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-2 Παραμένει Αήττητος ΓΙΑ 6ο ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Vs  ΓΙΑ 4ο συνεχόμενο αγώνα, αναδείχθηκε ισόπαλο Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-2 Παραμένει Αήττητος ΓΙΑ 6ο ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Vs  ΓΙΑ 4ο συνεχόμενο αγώνα, αναδείχθηκε ισόπαλο Rating: 0
scroll to top