Τρίτη , 23 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ κ. ΛΑΖΑΡΟΥ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ κ. ΛΑΖΑΡΟΥ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ

Ιανουάριος 14, 2016 12:12 πμ A+ / A-

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ κ. ΛΑΖΑΡΟΥ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ

«Να σου πω τη μοίρα σου…»

 ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ»

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ το προσεχές Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, στα περίπτερα και στα σημεία πώλησης εφημερίδων ολόκληρης της χώρας, το ιστορικό βιβλίο του κ. Λάζαρου Λασκαρίδη, «Να σου πω τη μοίρα σου…».

Θα διατίθεται μαζί με την εφημερίδα «Παρασκήνιο», στην οποία ο Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης μας και Επικεφαλής της Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», εργάζεται ως πολιτικός συντάκτης.

Επαγγελματίας δημοσιογράφος από 20 ετών (1988) ο κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, παράλληλα με την ενασχόλησή του στο πολιτικό ρεπορτάζ, εξειδικεύεται και στα ιστορικά θέματα, έχοντας πληθώρα ερευνών και δημοσιευμάτων όλο αυτά τα χρόνια.

Στις 100 σελίδες του «Να σου πω τη μοίρα σου…», αποδεικνύεται πως οι καφετζούδες, οι χαρτορίχτρες και τα πνεύματα από το… υπερπέραν – με την κατεύθυνση πρεσβειών ξένων χωρών – ποδηγέτησαν την πολιτική ζωή της Ελλάδας και παρελαύνουν όλα τα σημαντικά πρόσωπα του 20ου αλλά και του 19ου αιώνα: Ο Χαρίλαος Τρικούπης, ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Εμμανουήλ Τσουδερός, ο Στυλιανός Γονατάς, ο Νικόλαος Πλαστήρας, ο Αλέξανδρος Παπάγος, ο Σπύρος Μαρκεζίνης, ο Αρχιεπίσκοπος Χρύσανθος, ο Βασιλιάς Γεώργιος Β’, ο αδελφός του Παύλος, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Στο ίδιο βιβλίο, μια ακόμα συνταρακτική αποκάλυψη: Ποιο ήταν το μέντιουμ για το οποίο η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα ταξίδευε μυστικά από το Λονδίνο στην Αθήνα.

Έρχονται στη δημοσιότητα, πρόσωπα και πράγματα, άγνωστα στο ευρύ κοινό: Η κυρά Βάσω και το Μαρικάκι το κουτσό, η περίεργη δεσποινίς Δίελλα, ο αδελφός του Παύλου Μελά, το όραμα του Αρναούτη, η Κικίδου της Πατησίων, το σπίτι με τα ταρώ στην Καλλιθέα, η Αρμένισσα ξεματιάστρα και η πυραμίδα μέσα στην κατοικία του Παλαιού Φαλήρου.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ κ. ΛΑΖΑΡΟΥ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ Reviewed by on . ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ κ. ΛΑΖΑΡΟΥ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ «Να σου πω τη μοίρα σου…»  ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ το προσεχές Σάββατο 16 Ιανουαρίου ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ κ. ΛΑΖΑΡΟΥ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ «Να σου πω τη μοίρα σου…»  ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ το προσεχές Σάββατο 16 Ιανουαρίου Rating: 0
scroll to top