Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: 1-1

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: 1-1

Ιανουάριος 17, 2016 11:54 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: 1-1

Δίκαιη Ισοπαλία!…

ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ, ΟΜΩΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΟ ΔΟΚΑΡΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Vs

ΙΣΟΠΑΛΟΣ αναδείχθηκε σήμερα το μεσημέρι (Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016), ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι «πράσινοι» του Δημήτρη Τσικριτέα (που για την περίσταση, αγωνίστηκαν με τις δεύτερες γαλάζιες εμφανίσεις τους), αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Αναγέννηση Πετρούπολης, σε έναν αγώνα πλούσιο σε φάσεις.

Οι «γαλάζιοι», λοιπόν, για την περίσταση της πόλης μας, μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και από την πρώτη στιγμή, άρχισαν να γίνονται απειλητικοί προς την εστία των φιλοξενουμένων.

Στο 20ό λεπτό, όμως, της συνάντησης και κόντρα στη ροή του αγώνα, μια στιγμιαία αδράνεια του κεντρικού διδύμου των αμυντικών του Φοίνικα, έδωσε τη δυνατότητα στην Αναγέννηση να προηγηθεί στο σκορ.

Έπειτα από διώξιμο των αμυντικών της Αναγέννησης προς την εστία του Φοίνικα, ο Λεωνίδας Λουπίδης και ιδιαίτερα ο Κώστας Χριστοφοράκης, δεν αντέδρασαν σωστά, με αποτέλεσμα ο Χρήστος Δαγκλής των φιλοξενουμένων, να γίνει κάτοχος της μπάλας, να βρεθεί μόνος απέναντι στον Λουκά Κούτουλα, να τον πλασάρει και να διαμορφώσει το 1-0 υπέρ της ομάδας του.

Παρά την ψυχρολουσία που δέχθηκαν οι Καλλιθεάτες, έξι λεπτά αργότερα, κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα.

Ο νεοαποκτηθείς Βασίλης Μαρκατζίνος, στη δεύτερη εμφάνισή του με τα χρώματα του Φοίνικα, χρίσθηκε σκόρερ, σκορπίζοντας χαρά, στους λιγοστούς μεν, αλλά πιστούς δε, φίλους των «πρασίνων» της πόλης μας.

Το παιχνίδι είχε αποκτήσει πλέον μια άγρια ομορφιά, με πολλές και δυναμικές κόντρες, αλλά και αρκετές χαμένες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το ενδιαφέρον των λιγοστών φιλάθλων, έμεινε αναλλοίωτο, καθώς οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραία μπάλα και πρόσφεραν αρκετές συγκινήσεις, με ωραίες φάσεις, αλλά χωρίς επιπλέον τέρματα.

Η γρήγορη είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του Λουκά Παπανικολάου στη θέση του Παναγιώτη Μαξακούλη (στο 52ο λεπτό της συνάντησης), αυτή τη φορά δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, καθώς ο νεοεισελθών βιρτουόζος παίκτης του Φοίνικα προέρχονταν από ίωση και ήταν ιδιαίτερα αδύναμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι έπαιξαν ωραία μπάλα και έφτασαν αρκετές φορές, με αξιώσεις μπροστά στην εστία του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Χρήστου Ματούδη.

Στην τελευταία τους μάλιστα επίσκεψη προς την εστία της Αναγέννησης, στις καθυστερήσεις του αγώνα, έχασαν διπλή σπουδαία ευκαιρία να «δραπετεύσουν» με τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς πρώτα ο Καλαϊτζίδης ήταν ο άτυχος που έστειλε την μπάλα στο δεξιό κάθετο δοκάρι του Ματούδη και έπειτα ο Ανδρεάκενας, στην επαναφορά της μπάλας και προ κενής εστίας, ήταν αυτός που σημάδεψε το ίδιο δοκάρι, με την μπάλα να φεύγει παράλληλα από την γραμμή του τέρματος των φιλοξενουμένων και να απομακρύνεται, εν τέλει, από τους αμυντικούς.

Λίγο νωρίτερα, οι φιλοξενούμενοι είχαν χάσει και εκείνοι σπουδαία ευκαιρία, αλλά ευτυχώς για τον Φοίνικα, ο τερματοφύλακας Λουκάς Κούτουλας, αποδείχθηκε, για πολλοστή φορά, φύλακας – άγγελος για την εστία της αγαπημένης μας ομάδας.

Καλό το διαιτητικό τρίο των Μαρίνου Μαραθωνίτη, Γιώργου Γονίδη και Νίκου Κονισπολιάτη, με τον πρώτο να αποβάλει, δίκαια με δεύτερη κίτρινη κάρτα, τον Μιχάλη Κοντάκο των γηπεδούχων, στο 89ο λεπτό της συνάντησης για διαμαρτυρία.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Τσικριτέας): Κούτουλας, Μαξακούλης (52’ Παπανικολάου), Τσαπανίδης, Χριστοφοράκης, Λουπίδης, Κοντάκος, Αϊβαλιωτάκης, Σούτογλου (90’ Γραμματικόπουλος), Μαρκατζίνος (75’ Μαστρογιαννόπουλος), Ανδρεάκενας, Καλαϊτζίδης.

Στον πάγκο: Ιάκωβος, Βόντας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Καλογερόπουλος): Ματούδης, Χριστοδουλάκης (55’ Σκαντζής), Γεωργόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπαδημητρίου, Ορφανάκος, Γκελμπέσης, Λαμπρόπουλος (46’ Δήμας), Ζουμής (66’ Μαχαίρας), Τσαγρής, Δαγκλής.

Στον πάγκο: Πεπονούλας, Νταερτζές, Πλάκα, Mece.

 

 

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: 1-1 Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: 1-1 Δίκαιη Ισοπαλία!... ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ, ΟΜΩΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΟ ΔΟΚΑΡΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Vs ΙΣΟΠΑΛΟΣ αναδείχθηκε Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: 1-1 Δίκαιη Ισοπαλία!... ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ, ΟΜΩΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΟ ΔΟΚΑΡΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Vs ΙΣΟΠΑΛΟΣ αναδείχθηκε Rating: 0
scroll to top