Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 31, 2015 12:22 μμ A+ / A-

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΜΕ τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θανάσης Απάρτης», η Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή, που διοργάνωσαν, από κοινού, η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας, το Λαϊκό Φροντιστήριο και η Επιτροπή Ανέργων Καλλιθέας.

Τα παιδιά που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, παρακολούθησαν, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, την παρουσίαση του βιβλίου «12 ημέρες από τη ζωή του Αϊ Βασίλη» από τη συγγραφέα Εύη Κοντόρα, ενώ όταν ξεκίνησαν τα μουσικοκινητικά και διαδραστικά παιχνίδια και οι γιορτινές κατασκευές άρχισαν να δίνουν μορφή στη φαντασία τους, ο χώρος «πλημμύρισε» από τις φωνές τους.

Είναι η τέταρτη χρονιά που η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας παίρνει τέτοια πρωτοβουλία, η οποία χρόνο με τον χρόνο αγκαλιάζεται από όλο και περισσότερες οικογένειες.

Το νέο αγωνιστικό ραντεβού με τους γονείς δόθηκε για τις επόμενες μέρες που θα προγραμματιστούν παρεμβάσεις της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της απεργίας του Γενάρη ενάντια στα νέα αντιασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης.

Και του χρόνου.

 

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΕ τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών, πραγματοποιήθη ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΕ τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών, πραγματοποιήθη Rating: 0
scroll to top