Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 21, 2015 11:50 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Έτοιμο το Ημερολόγιο για το 2016

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Κας ΜΑΙΡΗΣ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

&

ΕΤΟΙΜΟ και προς διάθεση όλων των ενδιαφερομένων, είναι το νέο Ημερολόγιο για το 2016, των αδελφών ποδοσφαιρικών συλλόγων της πόλης μας, του Φοίνικα Καλλιθέας και του Ολυμπιακού Καλλιθέας.

Το συγκεκριμένο Ημερολόγιο είναι δημιουργία της Αντιπροέδρου του Φοίνικα, Κας Μαίρης Μαυρίδου, κόρης του αείμνηστου παλαίμαχου διεθνούς ποδοσφαιριστή Στάθη Μαυρίδη.

Στο άκρως ενδιαφέρον αυτό Ημερολόγιο, μπορεί, ο κάθε ενδιαφερόμενος, να βρει, όχι μόνο τις φωτογραφίες των ανδρικών ομάδων των δύο ιδιαίτερα αγαπητών και σε εμάς συλλόγων της πόλης μας, αλλά και τις αντίστοιχες με όλα τα τμήματα Υποδομών τους, καθιστώντας το, έτσι, ένα πολύτιμο αναμνηστικό συλλεκτικό αντικείμενο για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Συγχαρητήρια πολλά, τόσο στην Αντιπρόεδρο Κα Μαίρη Μαυρίδου, όσο και στον κοινό Πρόεδρο των δύο Συλλόγων, κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, για το ιδιαίτερα καλαίσθητο, για άλλη μια φορά, Ημερολόγιο που εξέδωσαν.

Και του χρόνου.

Το εξώφυλλο του νέου Ημερολογίου.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Έτοιμο το Ημερολόγιο για το 2016 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Κας ΜΑΙΡΗΣ ΜΑΥΡΙΔΟΥ & ΕΤΟΙΜΟ και προς διάθεση Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Έτοιμο το Ημερολόγιο για το 2016 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Κας ΜΑΙΡΗΣ ΜΑΥΡΙΔΟΥ & ΕΤΟΙΜΟ και προς διάθεση Rating: 0
scroll to top