Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΥΜΗΤΤΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-1

Α.Ο. ΥΜΗΤΤΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-1

Δεκέμβριος 21, 2015 11:20 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΥΜΗΤΤΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-1

Ένας ακόμη βαθμός στο «σακούλι»!…

ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΓΚΕΛΑΣΒΙΛΙ

Vs

ΤΟΝ βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε και απέσπασε, το μεσημέρι της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου 2015, ο Φοίνικας Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι «πράσινοι» της πόλης μας, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον πολύ δυνατό Υμηττό στο γήπεδό του και πρόσθεσαν έναν ακόμη βαθμό στο… «σακούλι».

Οι παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα, για ένα ακόμη αγώνα, έπαιξαν πολύ ωραία μπάλα και κατάφεραν να διατηρηθούν αήττητοι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Η αγαπημένη μας ομάδα, που στον συγκεκριμένο αγώνα εμφανίστηκε με τις δεύτερες γαλάζιες εμφανίσεις της, παρότι για άλλη μια φορά συμπλήρωσε μόνο 15 παίκτες, μπήκε ορεξάτη και στο 36ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί με τον Tamazi Gelashvili, ενώ, στη συνέχεια, έχασε και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το υπέρ της σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν η σειρά των γηπεδούχων να μπουν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έτσι, στο 55ο λεπτό της συνάντησης, έφεραν το ματς στα ίσα, με τέρμα που σημείωσε ο Χρήστος Βενέτης.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο αμυντικός Μαρίνος Βλαχογιάννης.

Όπως ήταν φυσικό, από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα, ο Φοίνικας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα, αλλά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο.

Το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Ευάγγελο Ηλιάδη, βρήκε τις δύο ομάδες να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο ισόπαλες 1-1.

Καλό το διαιτητικό τρίο των Ηλιάδη, Βάκολα και Τζαβέλλα.

Κίτρινη κάρτα, από τον γηπεδούχο Υμηττό αντίκρισαν οι Βλαχογιάννης (43’ & 59’), Βενέτης (50’), Λουλάκης (68’) και Τσάκαλος (90’), ενώ από τον Φοίνικα οι Κοντάκος (32’) και Τσαπανίδης (55’).

Α.Ο. ΥΜΗΤΤΟΣ (Ελευθέριος Καλαντζής): 1 Στατέρας, 2 Βασιλείου, 3 Βλαχογιάννης, 4 Ράπτης, 5 Μπαρμπαλιάς, 6 Λουλάκης, 7 Χιωτάκης (50’ 13 Σύριος), 8 Βενέτης (79’ 14 Κύριος), 9 Ηλίας Τσάκαλος, 10 Διαμαντόπουλος (56’ 17 Βέλκος), 11 Μανούσος.

Στον πάγκο έμειναν οι Παρασκευάς Τσάκαλος, Σερέτης, Μπαλαφούτης και Γεωργούλης.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Τσικριτέας): 1 Κούτουλας, 2 Παρτσανάκης, 3 Τσαπανίδης, 4 Χριστοφοράκης, 5 Λουπίδης, 6 Κοντάκος, 7 Αλεξανδρής (70’ 14 Αϊβαλιωτάκης), 8 Ερζουμπουλίδης, 9 Gelashvili (76’ 12 Χρήστου), 10 Ανδρεάκενας, 11 Καλαϊτζίδης (90’ 13 Ιάκωβος).

Στον πάγκο έμεινε ο Βόντας.

Την επόμενη αγωνιστική, ο αγαπημένος Φοίνικας υποδέχεται τον Γαλαξία στον τελευταίο αγώνα του 1ου γύρου.

Α.Ο. ΥΜΗΤΤΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-1 Reviewed by on . Α.Ο. ΥΜΗΤΤΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-1 Ένας ακόμη βαθμός στο «σακούλι»!... ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΓΚΕΛΑΣΒΙΛΙ Vs ΤΟΝ βαθμό της ισοπαλίας Α.Ο. ΥΜΗΤΤΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-1 Ένας ακόμη βαθμός στο «σακούλι»!... ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΓΚΕΛΑΣΒΙΛΙ Vs ΤΟΝ βαθμό της ισοπαλίας Rating: 0
scroll to top