Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 30, 2015 8:42 μμ A+ / A-

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δυναμική παρέμβαση

ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

ΠΑΡΑ τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας πραγματοποίησε δυναμική παρέμβαση στις γειτονιές και τους εμπορικούς δρόμους της πόλης μας, το πρωί του Σαββάτου 28 Νοεμβρίου 2015.

Η Λ.Ε.Κ., κάλεσε, όπως αναφέρει και σε σχετικό Δελτίο Τύπου της, «την εργατική τάξη, τους εργαζόμενους, τους μικρούς επαγγελματίες και τις λαϊκές οικογένειες, να συμμετέχουν μαζικά κι οργανωμένα στην απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 3/12 στις 10πμ στην Ομόνοια» ,τονίζοντας, παράλληλα, ότι:

«Η οργή και η αγανάκτηση για τα νέα αντιλαϊκά μέτρα (πλειστηριασμοί, ρεύμα κ.α.), για τη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης και της κατάθεσης του αντιλαϊκού προϋπολογισμού ήταν διάχυτη, εκφράσθηκε έντονα η ανάγκη για μαζική λαϊκή αντίσταση».

Οι διαδηλωτές κατέληξαν στο super market του Μαρινόπουλου για να δηλώσουν τη στήριξή τους στους εργαζόμενους που απειλούνται με απολύσεις και μειώσεις μισθών, προκειμένου η πολυεθνική να διαφυλάξει τα κέρδη της. Όπως είπαν οι εργαζόμενοι, «είναι αποφασισμένοι να μην περάσουν οι απαιτήσεις της πολυεθνικής και θα συμμετέχουν με τη ΔΑΣ «Μαρινόπουλου» και το σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας στην απεργία που θα γίνει σε όλη την Ελλάδα αύριο 1η Δεκεμβρίου 2015, σε όλα τα καταστήματα της πολυεθνικής».

Αρωγός στον αγώνα τους είναι και η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας.

Ακολουθεί, σε pdf μορφή, το σχετικό κάλεσμα της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας, στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ερχόμενης Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου 2015, καθώς και φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παρέμβασή της το περασμένο Σάββατο.

2015-12-03_anak apergia LEK_.pdf

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Δυναμική παρέμβαση ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑ τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας π ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Δυναμική παρέμβαση ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑ τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας π Rating: 0
scroll to top