Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ

Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ

Νοέμβριος 28, 2015 11:05 μμ A+ / A-

ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Η πρόληψη σώζει ζωές

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Ο ΔΗΜΟΣ Καλλιθέας με στόχο την ενημέρωση και την προστασία των δημοτών, στήριξε την πρωτοβουλία της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας να πραγματοποιήσει δωρεάν έλεγχο της αναπνευστικής λειτουργίας όσων το επιθυμούν.

Στο πλαίσιο αυτό, την περασμένη Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015, στην πλατεία Δαβάκη, στήθηκε κινητή μονάδα σπιρομέτρησης και δεκάδες διερχόμενοι πολίτες – καπνιστές είχαν την ευκαιρία να προβούν σε προληπτική εξέταση σπιρομέτρησης, οι οποίοι ομολόγησαν ότι δεν είχαν πρόθεση να επισκεφτούν για το λόγο αυτό ιατρεία ή νοσοκομεία.

Παράλληλα, εξειδικευμένο υγειονομικό προσωπικό ενημέρωνε τους εξεταζόμενους για τη χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, που αποτελεί, μετά τον καρκίνο του πνεύμονα, μία από τις σοβαρότερες ασθένειες των καπνιστών.

Πρώτος, μεταξύ των εξεταζόμενων, ήταν ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα.

Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ Reviewed by on . ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Η πρόληψη σώζει ζωές ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ   Ο ΔΗΜΟΣ Καλλιθέας με στόχο την ενημέρωσ ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Η πρόληψη σώζει ζωές ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ   Ο ΔΗΜΟΣ Καλλιθέας με στόχο την ενημέρωσ Rating: 0
scroll to top