Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΗΣ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ

ΕΝΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΗΣ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ

Νοέμβριος 28, 2015 11:58 μμ A+ / A-

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΛΤΟΥΤ

Ένας Καλλιθεάτης διαπρέπει στη Μάλτα

ΩΣ ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ

ΕΙΝΑΙ το λιγότερο συγκινητικό όταν μαθαίνεις ότι ένα παιδί που το ξέρεις από μωρό, να έχει μεγαλώσει και ως άντρας, πλέον, να διαπρέπει στο εξωτερικό.

Σε ποιόν αναφερόμαστε; Στον Καλλιθεάτη Αλέξανδρο Σαλτούτ, τον αγαπημένο υιό της πρώην Δημοτικής Υπαλλήλου του Δήμου μας και επί σειρά ετών υπεύθυνης του Γραφείου Τύπου του, Κας Στέλλας Ιωσηφίδου και του κ. Μαχά Σαλτούτ, οι οποίοι, διαμένουν, πλέον, μόνιμα στη Μάλτα.

Ο υιός Αλέξανδρος, το σεβαστό εκείνο μικρό αγόρι που έσκυβε το κεφάλι από ντροπή, όταν τον συναντούσαμε και τον χαιρετούσαμε, έχει γίνει, πλέον, ένας μορφωμένος νέος, με σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες και στις Διεθνείς Σχέσεις, με γνώσεις νομικής και οικονομικών, ενώ κατέχει master στο πολιτικό Μάρκετινγκ, από το πανεπιστήμιο της Ρώμης.

Πολύ πρόσφατα μάλιστα, συμμετείχε, ως βοηθός διευθυντή Πρωτοκόλλου του Υπουργείου Εξωτερικών της Μάλτας, επιλεγμένος ως ένας από τους υποδοχείς των επίσημων προσκεκλημένων στην συνάντηση του Commonwealth Heads of Government Meeting, δηλαδή στη συνάντηση των ηγετών των μελών της Βρετανικής Κοινοπολιτείας, στην οποία παρέστησαν, μεταξύ άλλων επισήμων, η Βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ και ο Πρόεδρος της Κύπρου κ. Αναστασιάδης.

Οι τριήμερες εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν στη Μάλτα φυσικά, περιελάμβαναν επιχειρηματικό φόρουμ, φόρουμ νεότητας, καθώς και θέματα: αντιμετώπισης της τρομοκρατίας, εξωτερικής πολιτικής, επιχειρηματικών δράσεων, συνεργασίας, αναπτύξεων, επιμόρφωσης, κοινού εκπαιδευτικού συστήματος, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς και μεταναστευτικού, μεταξύ των Κοινοπολιτειών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ευχόμαστε ολόψυχα, στον μεν Αλέξανδρο, πάντα επιτυχίες στη ζωή του, στους δε γονείς του, να τον καμαρώνουν πάντα όπως επιθυμούν.

ΕΝΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΗΣ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ Reviewed by on . ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΛΤΟΥΤ Ένας Καλλιθεάτης διαπρέπει στη Μάλτα ΩΣ ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ ΕΙΝΑΙ το λιγότερο συγκινητικό όταν ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΛΤΟΥΤ Ένας Καλλιθεάτης διαπρέπει στη Μάλτα ΩΣ ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ ΕΙΝΑΙ το λιγότερο συγκινητικό όταν Rating: 0
scroll to top