Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ε. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ: 23-0

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ε. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ: 23-0

Νοέμβριος 30, 2015 2:52 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ε. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ: 23-0

Άνετη επικράτηση, με ευρύ σκορ

ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΑΝ

  Vs

ΑΝΕΤΗ νίκη πέτυχε, χθες το βράδυ, Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, ο Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας της Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, οι «γαλάζιοι» για άλλη μια φορά, της πόλης μας, συνέτριψαν, με το επιβλητικό 23-0 την άτυχη ομάδα Α.Ε. Πάλας Λαγονησίου, η οποία παρατάχθηκε με μόλις 5 παίκτες στο κλειστό Γυμναστήριο του Εσπέρου.

Ο αγώνας, όπως εξελίχτηκε, δεν χρίζει καν κριτικής. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν τόσο μεγάλη, που από τα πρώτα κιόλας λεπτά, έχασε κάθε ουσιαστικό ενδιαφέρον. Οι παίκτες του Θωμά Θεοδώρου σκόραραν κατά… ριπάς, με αποτέλεσμα, αφενός μεν όχι μόνο να χάσουμε το σκορ (το οποίο μάθαμε στο τέλος του αγώνα), αφετέρου δε, να χάσουμε και τους… σκόρερ, όπως τους… έχασαν και το διαιτητικό δίδυμο των κ.κ. Κ. Ασημακόπουλου και Ο. Κολοκυθά, καθώς ουδέποτε ανεγράφησαν στο Φύλλο Αγώνα (!!!). Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, πάντως, ότι σίγουρα οι τερματοφύλακες του Ολυμπιακού δεν σημείωσαν τέρματα.

Κορυφαίος στον αγώνα, έτσι όπως διαμορφώθηκε, δεν υπήρξε. Όλοι οι Καλλιθεάτες επέδειξαν ομαδικό πνεύμα και έπαιξαν όπως έπρεπε. Σίγουρα, πάντως, οι πιο τυχεροί θα ήταν, τόσο ο προπονητής κ. Θωμάς Θεοδώρου, όσο και ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος (που εκτέλεσε και χρέη Ιατρού), οι οποίοι είχαν, ίσως για πρώτη φορά, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τόσο ξέγνοιαστοι αγώνα του Ολυμπιακού.

Να αναφέρουμε, τέλος, ότι χρέη χρονομέτρη, εκτέλεσε ο κ. Π. Ντάλλας.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Θωμάς Θεοδώρου): Τσιβιλής, Αμερικάνος, Ρήγας, Κουλούρης, Τσίπρας, Αποστολάτος, Μπακάλης, Ζήκας, Γαστεράτος, Λιόντος, Δερτιλής.

Α.Ε. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ: Νάκος, Παπαθανασίου, Ανδρεόπουλος, Μπαλαμπάνης, Μαυρογιάννης.

Ακολουθούν φωτογραφίες, με τον Ολυμπιακό Καλλιθέας όπως παρατάχθηκε στον αγώνα, αλλά και με φάσεις από αυτόν.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ε. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ: 23-0 Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ε. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ: 23-0 Άνετη επικράτηση, με ευρύ σκορ ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΑΝ  Vs ΑΝΕΤΗ νίκη πέτυχε, χθες το βρά Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ε. ΠΑΛΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ: 23-0 Άνετη επικράτηση, με ευρύ σκορ ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΑΝ  Vs ΑΝΕΤΗ νίκη πέτυχε, χθες το βρά Rating: 0
scroll to top