Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 23, 2015 1:15 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΑΘΗΝΑΪΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 3-0

Ήττα από ανώτερη ομάδα

ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 4ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ

  V

ΤΗΝ ήττα γνώρισε, το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου 2015, ο Φοίνικας Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών, η αγαπημένη μας «πράσινη» ομάδα, ηττήθηκε, στο γήπεδο Ηρακλείου, από την τυπικά γηπεδούχο ομάδα Α.Ο. Αθηναΐς Κυψέλης, με 3-0 και παρέμεινε στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσικριτέα, μπήκαν «μουδιασμένοι» στον αγωνιστικό χώρο και μέσα στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0.

Στο 11ο λεπτό της συνάντησης, ο Βαγγέλης Πούλιος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με ωραίο σε εκτέλεση τέρμα, έδωσε την πρωτοπορία στο σκορ για την ομάδα του.

Οι παίκτες του Θανάση Ζαμπούρα, οκτώ λεπτά αργότερα, κατάφεραν να πετύχουν και 2ο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Σπύρο Τουμάση, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά τον αγώνα.

Παρά τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής των «πράσινων» της πόλης μας, με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Σούτογλου και Ιάκωβο στην θέση των Γκελασβίλι και Τσαπανίδη αντίστοιχα, η κατάσταση δεν άλλαξε.

Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 89ο λεπτό της συνάντησης, ο Σπύρος Τουμάσης σημείωσε το 2ο προσωπικό τέρμα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου για την ομάδα του.

Καλό το διαιτητικό τρίο των Παναγιώτη – Αθανάσιου Τσολακίδη, Λεωνίδα Μπουζιάνη και Γιώργου Παναγιωταρά.

Α.Ο. ΑΘΗΝΑΪΣ (Θανάσης Ζαμπούρας): Πουλίδης, Μπαρμπαδήμος, Κατσιώρης, Καραμανίδης, Γώγος, Bykov, Kyrti, Δουδουμόπουλος (77’ Πασβούρης), Τουμάσης, Στρατικόπουλος (64’ Γκιόλιας), Πούλιος (53’ Χρυσικός).

Στον πάγκο: Ντίσο, Βαγγέλης, Σιάνη.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Τσικριτέας): Κούτουλας, Μαξακούλης, Τσαπανίδης (46’ Ιάκωβος, 73’ Γραμματικόπουλος), Ερζουμπουλίδης, Κοντάκος, Λουπίδης, Αλεξανδρής, Κορογονάς, Ανδρεάκενας, Gelasvhili (46’ Σούτογλου), Καλαϊτζίδης.

Στον πάγκο: Μαστρογιαννόπουλος.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΑΘΗΝΑΪΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 3-0 Ήττα από ανώτερη ομάδα ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 4ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ   Vs  ΤΗΝ ήττα γ Α.Ο. ΑΘΗΝΑΪΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 3-0 Ήττα από ανώτερη ομάδα ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 4ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ   Vs  ΤΗΝ ήττα γ Rating: 0
scroll to top