Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Αθλητικά » ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΤΛΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΤΛΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 21, 2015 10:00 μμ A+ / A-

ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΤΛΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Διακρίσεις και με τους Βετεράνους

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ & ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗΣ ΠΑΛΗΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

ΜΕ μεγάλη οργανωτική επιτυχία και με πολλές ελληνικές διακρίσεις, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, από 13 έως 18 Οκτωβρίου 2015, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης & Ελληνορωμαϊκής πάλης Βετεράνων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο Tae Kwon Do.

Η συμμετοχή των βετεράνων αθλητών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς παρά την τσουχτερή τιμή συμμετοχής (100 ευρώ), πήραν μέρος 49 χώρες με 859 αθλητές και αθλήτριες.

Τα ελληνικά χρώματα τίμησαν παλαιές δόξες του αθλήματος και κατάφεραν να κατακτήσουν 16 μετάλλια, 3 χρυσά, 5 ασημένια και 8 χάλκινα.

Οι παλαιστές του Άτλαντα Καλλιθέας, του σωματείου – «θρύλος» της πόλης μας, με τα 26 Πανελλήνια Πρωταθλήματα στην Ελευθέρα Πάλη και το 1 στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη, κατέκτησαν τα 6 από αυτά και συγκεκριμένα, 4 ασημένια και 2 χάλκινα.

Τα ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι: Γεώργιος Πατσιανίδης στην ελληνορωμαϊκή πάλη, Παναγιώτης Καλαϊτζίδης στην ελευθέρα πάλη, Χαράλαμπος Καλτζίδης στην ελληνορωμαϊκή πάλη και Βαλέριος Κογουασβίλι, επίσης στην ελληνορωμαϊκή πάλη.

Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Νίκος Σωτηριάδης, αμφότεροι στην ελευθέρα πάλη.

Τα υπόλοιπα ελληνικά μετάλλια κατέκτησαν οι: Αθηνά Γιαννουσά (χρυσό μετάλλιο στην ελευθέρα πάλη), Βασίλης Μπούκης (χρυσό μετάλλιο στην ελληνορωμαϊκή πάλη), Αρτιόμ Κιουρεγκιάν (χρυσό μετάλλιο στην ελληνορωμαϊκή πάλη), Δημήτρης Κολιτσόπουλος (ασημένιο μετάλλιο στην ελληνορωμαϊκή πάλη), Νικόλαος Τσιάκαρος (χάλκινο στην ελευθέρα πάλη), Κώστας Αβράμης (χάλκινο μετάλλιο στην ελευθέρα πάλη), Βασίλης Μπατάλας (χάλκινο στην ελληνορωμαϊκή πάλη), Αλέξανδρος Δαλικώνης (χάλκινο στην ελληνορωμαϊκή πάλη), Γιώργος Μπούκης (χάλκινο μετάλλιο στην ελληνορωμαϊκή πάλη) και Δημήτρης Χριστόφορος (χάλκινο στην ελληνορωμαϊκή πάλη).

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό, για τη διάθεση του οποίου (μαζί φυσικά και με τα στοιχεία του ρεπορτάζ) ευχαριστούμε θερμά τον Έφορο του Άτλαντα Καλλιθέας, κ. Ιωάννη Παπαδάκη. Δεσμευόμαστε ότι σύντομα θα κάνουμε ειδικό αφιέρωμα στον ιστορικότατο και πολυνίκη σύλλογο της πόλης μας.

 

ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΤΛΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΤΛΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Διακρίσεις και με τους Βετεράνους ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ & ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗΣ ΠΑΛΗΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΜΕ μεγάλη οργανωτικ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΤΛΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Διακρίσεις και με τους Βετεράνους ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ & ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗΣ ΠΑΛΗΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΜΕ μεγάλη οργανωτικ Rating: 0
scroll to top