Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

Οκτώβριος 30, 2015 8:07 μμ A+ / A-

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

 Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη

 ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, κ. Χρήστο Καπάταη, είχε σήμερα το πρωί ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λάζαρος Λασκαρίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που διήρκησε μία ώρα και 15 λεπτά, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε για το μείζον θέμα του μεταναστευτικού και τις προσπάθειες που καταβάλλει η Περιφέρεια για την αντιμετώπισή του, καθώς και για τον γενικότερο σχεδιασμό της στα ζητήματα που αφορούν τον Νότιο Τομέα και ειδικότερα την Καλλιθέα.

Από την πλευρά της Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», τέθηκε το μεγάλο πρόβλημα του παραλιακού μετώπου κι ειδικά τα δρώμενα στο χώρο της Μαρίνας, που απασχολούν ήδη τη Δικαιοσύνη. Επισημάνθηκε ότι η βούληση της Παράταξης είναι να μπει “βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο”, κι ότι εάν και εφόσον η διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας δεν προχωρήσει στα απαραίτητα βήματα προς την πλευρά της Δικαιοσύνης, τότε θα αναλάβει η ίδια τη σχετική πρωτοβουλία.

Παράλληλα, τονίστηκε η βούλησή της να εξακολουθεί να προτείνει και να διεκδικεί την εγκατάσταση κοινωνικών δομών στην πόλη.

Στη συνάντηση πήραν επίσης μέρος, ο Διευθυντής του γραφείου του Αντιπεριφερειάρχη κ. Λεωνίδας Μίαρης και από την πλευρά της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης του Δήμου μας «Γιάννης Γάλλος», Κα Φωτεινή Χαλαστάνη.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ Reviewed by on . ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ  Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη  ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέ ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ  Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη  ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέ Rating: 0
scroll to top