Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Αθλητικά » Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: 2-1

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: 2-1

Οκτώβριος 30, 2015 7:33 μμ A+ / A-

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2015 – 2016

Ξεκίνημα με το «δεξί» στους Ομίλους!!!

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: 2-1

Vs

ΞΕΚΙΝΗΜΑ με το «δεξί», πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 27 Οκτωβρίου 2015, η «μπλε» ομάδα της πόλης μας.

Η Καλλιθέα μας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 2ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαιρικής περιόδου 2015 – 2016, όπου μετέχει στον 6ο προκριματικό όμιλο, νίκησε, στο Δημοτικό Γήπεδό της «Γρηγόρης Λαμπράκης», την Λαμία με 2-1 και έτσι έκανε ένα σημαντικότατο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο περισσότερο ορεξάτοι, κυριάρχησαν από την αρχή στο χώρο του κέντρου και στο 20ό λεπτό της συνάντησης, πήραν κεφάλι στο σκορ. Έπειτα από δυνατό σουτ του Φράγκου και την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Ρίζου, ο Σμυρλής που καιροφυλακτούσε, έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της Λαμίας.

Οκτώ λεπτά αργότερα, είχαμε την πρώτη καλή επίσκεψη των παικτών του γνώριμου Γιώργου Βαζάκα, ο οποίος έχει περάσει και από τον πάγκο της ομάδας μας. Έπειτα από σέντρα, ο Αλεξίου βρέθηκε αφύλακτος στο ύψος της μεγάλης περιοχής των Καλλιθεατών, έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μιχελής απεσώβισε τον κίνδυνο για την ομάδα του, μπλοκάροντας την μπάλα.

Στο 34ο λεπτό της συνάντησης, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα. Έπειτα από σέντρα του Τζόκιτς, ο Καραλής βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη ώρα και με γυριστή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μιχελή.

Από το σημείο εκείνο και έως τη λήξη του ημιχρόνου, οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν κάποια άλλη ουσιαστική φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «μπλε» της πόλης μας εξακολούθησαν να έχουν την υπεροχή, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια καλή φάση, έως το 86ο λεπτό της συνάντησης, όπου έπειτα από σουτ του Μπέλη και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε πάνω στον Πίντο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Ρίζου, που ξεγελάστηκε από την πορεία της. Το 2-1 για την ομάδα μας ήταν γεγονός. Το σκορ έως το τέλος του, δεν άλλαξε και έτσι οι Καλλιθεάτες πανηγύρισαν την πολυπόθητη νίκη.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί το γεγονός, ότι στο 65ο λεπτό της συνάντησης, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Τζόκιτς με 2η κίτρινη κάρτα, γεγονός που διευκόλυνε τους γηπεδούχους.

Χωρίς ιδιαίτερα λάθη το διαιτητικό τρίο των Φωτιά (από τον Σύνδεσμο Πέλλας), Τζαφόλια (Ανατολικής Αττικής) και Σπυρόπουλου (Ανατολικής Αττικής).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Μιχέλης, Σταύρου, Παγώνης, Πίκολο, Μπουκτάρης, Κατσικογιάννης (60΄ Μπέλης), Τεγούσης, Μπούζας (81΄ Ιγνατίδης), Προκς, Φράγκος, Σμυρλής (72΄ Τσίπρας).

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Λεάντρο, Ενγκουέμ, Αλεξίου, Καλαϊτζίδης (80΄ Παπαπευθυμίου), Καλλέργης (69΄ Τσαμούρης), Καραλής, Κοτσώνης, Τζόκιτς, Τριανταφυλλάκος (38΄ λ.τ. Νατσιόπουλος), Τσόπελας.

 

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: 2-1 Reviewed by on . ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2015 – 2016 Ξεκίνημα με το «δεξί» στους Ομίλους!!! Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: 2-1 Vs ΞΕΚΙΝΗΜΑ με το «δεξί», πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2015 – 2016 Ξεκίνημα με το «δεξί» στους Ομίλους!!! Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: 2-1 Vs ΞΕΚΙΝΗΜΑ με το «δεξί», πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρ Rating: 0
scroll to top