Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE 2015 – 2016

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE 2015 – 2016

Σεπτέμβριος 26, 2015 2:12 μμ A+ / A-

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE 2015 – 2016

Ήττα στο τέλος

Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-0

Vs

ΜΕ το… αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της, για την περίοδο 2015 – 2016, η «κυανόλευκη» ομάδα της πόλης μας.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Football League, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου 2015, η Καλλιθέα, γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Κέρκυρα και μάλιστα με τέρμα που σημειώθηκε στο 3ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη, δεν μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο. Επηρεασμένοι προφανώς από τον κακό αγωνιστικό χώρο του Εθνικού Σταδίου Κέρκυρας, οι Καλλιθεάτες έδωσαν, άμεσα, χώρο στους αντιπάλους τους.

Παρά την καλή ευκαιρία που έχασαν στο 7ο μόλις λεπτό της συνάντησης με τον Λουκάνοβιτς – η κεφαλιά του οποίου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπούζα, έφυγε έξω από την εστία του Κουτζαβασίλη – η συνέχεια του αγώνα κατά το 1ο ημίχρονο, ήταν μονόπλευρη.

Οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη, δύο λεπτά αργότερα (9ο), είχαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία. Έπειτα από σέντρα, ο Βενέτης βρέθηκε στην «καρδιά» της άμυνας των Καλλιθεατών, έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Κατσούλης απέκρουσε.

Στο 16ο λεπτό, είχαμε… απόπειρα ευκαιρίας για τους Νησιώτες, όταν σε σουτ που έπιασε ο Μακρίδης, η μπάλα έφυγε απελπιστικά έξω από την εστία του Κατσούλη.

Στο 22ο λεπτό, ο Μακρίδης και πάλι έπιασε δυνατό σουτ, αυτή τη φορά έξω από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενουμένων, αλλά είδε την μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω από τον στόχο της.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μακρίδης και πάλι… τρίτωσε τις χαμένες ευκαιρίες του. Έπειτα από σέντρα του Ντουάλα από τα δεξιά όπως επιτίθονταν οι Φαίακες, ο Μακρίδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά και αυτή είχε την ίδια κατάληξη με τις προηγούμενες ευκαιρίες του. Έφυγε έξω από την εστία των Καλλιθεατών.

Με την συμπλήρωση 36 λεπτών αγώνα, «άνοιξαν» οι ουρανοί στο νησί. Έπιασε δυνατή μπόρα, με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να γίνει ακόμη χειρότερος και οι 22 παίκτες να δυσκολεύονται ακόμα και να πασάρουν την μπάλα μεταξύ τους.

Έτσι, το ημίχρονο «έκλεισε» χωρίς καμία άλλη ευκαιρία από τις δύο ομάδες.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία. Στο 52’ ο Ντουάλα, έπειτα από σέντρα του Γκόμεζ, έγινε κάτοχος της μπάλας, έκανε επέλαση προς την εστία των Καλλιθεατών, αλλά ο Κατσούλης, παίρνοντας καλή θέση, έκλεισε τη γωνιά του και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Από το χρονικό σημείο εκείνο και έως το 74ο λεπτό της συνάντησης, οι παίκτες των δύο ομάδων διαδέχονταν η μία την άλλη στα λάθη, με αποτέλεσμα η ποιότητα του αγώνα να πέσει κατακόρυφα.

Στο 75ο λεπτό του αγώνα, είχαμε την καλύτερη χαμένη ευκαιρία της συνάντησης. Ο Κοντός των γηπεδούχων, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, στα όρια της μεγάλης περιοχής των φιλοξενουμένων, έπιασε δυνατό σουτ, αλλά ο Κατσούλης, με εντυπωσιακή επέμβαση, απεσώβισε τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Ζορμπάς της Κέρκυρας, έπιασε σουτ, αλλά ο Τεγούσης, σαν από «μηχανής Θεός», βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή και έδιωξε την μπάλα από την εστία της ομάδας του.

Στο 87ο λεπτό του αγώνα, ο Ντουάλα με δυνατό μακρινό σουτ από τα 30 και πλέον μέτρα, προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Κατσούλη, αλλά ο Καλλιθεάτης πορτιέρο, με διπλή προσπάθεια, έγινε κάτοχος της μπάλας.

Έξι λεπτά αργότερα και ενώ συμπληρώνονταν το 3ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ήρθε η… μαχαιριά για τους Καλλιθεάτες. Ο Γκόμεζ των γηπεδούχων, έγινε κάτοχος της μπάλας και με δυνατό σουτ με το «κακό» του πόδι, είδε την μπάλα πρώτα να κτυπά το οριζόντιο δοκάρι του ανήμπορού να αντιδράσει Κατσούλη και έπειτα να καταλήγει στο βάθος της εστίας των φιλοξενουμένων.

Το κοντράστ των συναισθημάτων ήταν ανάλογο. Από τη μία μεριά οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη να πανηγυρίζουν την ανέλπιστη νίκη και από την άλλη, οι «κυανόλευκοι» της πόλης μας, να μένουν άφωνοι με την απροσδόκητη ήττα, καθώς μία στιγμιαία απροσεξία των αμυντικών της ομάδας, έδωσε τη δυνατότητα στον αντίπαλο ποδοσφαιριστή να χριστεί σκόρερ.

Εκεί στάθηκε και ο προπονητής της ομάδας μας, ο Νίκος Παντέλης, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε λίγο αργότερα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έπρεπε να ήμαστε προσεκτικοί. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε. Ελέγχαμε το παιχνίδι και δεν έπρεπε να φάμε το γκολ».

Καλό το διαιτητικό τρίο των Γρατσάνη, Τζάνη και Μανούρα, όλων από τα Τρίκαλα.

Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Ζορμπάς (12’), Φράγκος (52’) και Τεγούσης (68’).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Γκομέζ, Ντιόγκο, Ζορμπάς, Καρντόσο, Ντουαλά, Ντατίδης (60′ Λέντριτς), Μακρίδης (54′ Κόντος), Γεωργακόπουλος (69′ Σουάνης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Μουχτάρης, Τσώνης, Παγώνης, Ρουσάκης, Μπούζας (46′ Σταμόπουλος), Αναρέλλης, Τεγούσης, Σταύρου, Φράγκος (64′ Μασένα), Λουκάνοβιτς (80′ Σμυρλής).

Συναγερμός στην εστία των Καλλιθεατών.

Η φωτογραφία είναι παρμένη από το site: www.corfucorner.gr, το οποίο και ευχαριστούμε.

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE 2015 – 2016 Reviewed by on . 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE 2015 – 2016 Ήττα στο τέλος Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-0 Vs ΜΕ το… αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της, για την περίοδο 2015 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE 2015 – 2016 Ήττα στο τέλος Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-0 Vs ΜΕ το… αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της, για την περίοδο 2015 Rating: 0
scroll to top