Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σεπτέμβριος 22, 2015 8:34 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

ΠΟΛΛΕΣ και ποικίλες είναι οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, από το Δήμο Καλλιθέας, τις επόμενες ημέρες.

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015, ξεκινά το Ποντιακό Τριήμερο, το οποίο συνδιοργανώνεται από το Δήμο Καλλιθέας και τον Παμποντιακό Σύλλογο «η Αργώ» και θα πραγματοποιηθεί στις 19:30, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου και Φιλαρέτου), με συναυλία συμφωνικού συνόλου.

Η σειρά των εκδηλώσεων, θα συνεχιστεί, το Σάββατο και την Κυριακή 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2015, στην πλατεία Δαβάκη, με παρουσίαση – επίδειξη αγωνιστικών αθλημάτων, παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα και παράθεση ποντιακών εδεσμάτων. Ώρα έναρξης: 19:30.

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 20:00, στον πεζόδρομο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας (πίσω από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο), θα δοθεί μουσικοχορευτική παράσταση, με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, υπό τον τίτλο «Χορέψτε δύο μου μάτια», με συνδιοργανωτές το Δήμο Καλλιθέας και την εταιρεία ορχηστρικής τέχνης «Βάκχαι».

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 20:00, θα δοθεί στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου & Φιλαρέτου), θεατρική παράσταση υπό τον τίτλο «Μελτεμάκια του Αιγαίου», από τη θεατρική ομάδα «πειραματιΖΩμαστε».

Τέλος, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015, η Δημοτική μας Βιβλιοθήκη, καλεί μικρούς και μεγάλους, να γνωρίσουν τις γειτονιές της πόλης μας, μέσα από ιστορίες και παραμύθια, παρέα με την παραμυθού – συγγραφέα Εύη Γεροκώστα και με πολλές εκπλήξεις. Σημείο συνάντησης είναι η Δημοτική Πινακοθήκη «Σοφία Λασκαρίδου» (Λασκαρίδου 120 & Φιλάρετου), ώρα 11:00. Η όλη εκδήλωση θα επαναληφθεί τα Σάββατα 3 και 10 Οκτωβρίου 2015, ώρα 11:00.

Παρακάτω, παρατίθενται τα προγράμματα των επερχόμενων εκδηλώσεων:

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πρόγραμμα Εκδηλώσεων ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ και ποικίλες είναι οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, από το Δήμ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πρόγραμμα Εκδηλώσεων ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ και ποικίλες είναι οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, από το Δήμ Rating: 0
scroll to top