Τρίτη , 16 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΤΕΛΛΑ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ

ΣΤΕΛΛΑ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ

Αύγουστος 31, 2015 12:59 μμ A+ / A-

ΣΤΕΛΛΑ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ

Διαπρέπει και στο εξωτερικό

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΓΥΑΛΙ

Η ΓΝΩΣΤΗ και ιδιαίτερα δραστήρια, όπως αποδεικνύεται, συνδημότισσα μας Κα Στέλλα Ιωσηφίδου, πρώην Δημοτική Υπάλληλος και επί σειρά ετών υπεύθυνη στο Γραφείο Τύπου του Δήμου, διαπρέπει, πλέον και στη Μάλτα, όπου κατοικεί μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

Εφαρμόζοντας μια πρωτότυπη τεχνική, η Κα Ιωσηφίδου δημιουργεί κοσμήματα με φυσικά λουλούδια, εγκλωβισμένα σε γυαλί και συμμετέχει σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, που ως σκοπό έχει, όπως αναφέρει και η ίδια σε ενημερωτικό σημείωμά της: «να αποκαταστήσω τη φήμη της Ελλάδας και των Ελλήνων στο εξωτερικό, κάνοντας γνωστή την κουλτούρα μας, και την Καλλιθέα από την οποία κατάγομαι.

Μέσα από τη δουλειά μου, με τα κοσμήματα που κάνω, συμμετέχω σε εκθέσεις και σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, μία εκ των οποίων είναι και οι Συλλεκτικές Κάρτες της Μάλτας».

Τις δημιουργίες των ερασιτεχνών καλλιτεχνών, γνωστών και άγνωστων, όπως και της συνδημότισσάς μας, μπορεί να τις δει ο καθένας από εμάς, στο site: www.maltaplayingarts.info, ή στο facebook: Malta Playing Arts.

Η τελευταία δημιουργία της Κας Ιωσηφίδου, η οποία αναρτάται από σήμερα στα προαναφερθέντα μέσα, είναι μία φιλανθρωπική ενέργεια, αφιερωμένη στην συντήρηση κλινικής ζώων, στην περίθαλψη αδέσποτων και στην μέριμνα για τα εγκαταλελειμμένα ζώα.

Στις παρακάτω φωτογραφίες, μπορούμε να θαυμάσουμε δημιουργίες της, που συμμετείχαν σε δύο πρόσφατες εκθέσεις.

ΣΤΕΛΛΑ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ Reviewed by on . ΣΤΕΛΛΑ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ Διαπρέπει και στο εξωτερικό ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΓΥΑΛΙ Η ΓΝΩΣΤΗ και ιδιαίτερα δραστήρια, όπως αποδεικνύεται, συνδημότισσα μας ΣΤΕΛΛΑ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ Διαπρέπει και στο εξωτερικό ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΓΥΑΛΙ Η ΓΝΩΣΤΗ και ιδιαίτερα δραστήρια, όπως αποδεικνύεται, συνδημότισσα μας Rating: 0
scroll to top