Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αύγουστος 25, 2015 3:02 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Διανομή ροδάκινων

ΣΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΙΤΙΣΗΣ

ΜΕ ανακοίνωσή του, που ανήρτησε και στο σχετικό site του, ο Δήμος Καλλιθέας κάνει γνωστό στους ενδιαφερόμενους συνδημότες μας, ότι την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 και από 11:00 έως 15:00, θα διατεθούν δωρεάν ροδάκινα, στους κάτοχους κάρτας σίτισης και στους ωφελούμενους των κοινωνικών παντοπωλείων του Δήμου, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στη συμβολή των οδών Ανδρομάχης και Ναυσικάς.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ

Στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ σε συνεργασία με την Περιφέρεια και το Υπουργείο Εργασίας, θα γίνει διανομή ροδάκινων.
Ωφελούμενοι θα είναι:
1.  Οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης, οι οποίοι θα παραλαμβάνουν με την επίδειξη της κάρτας, της αστυνομικής ταυτότητας και με πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
2.  Οι ωφελούμενοι των κοινωνικών παντοπωλείων του Δήμου Καλλιθέας, οι οποίοι θα παραλαμβάνουν με την επίδειξη της αστυνομικής  ταυτότητας.

Η διάθεση του προϊόντος θα γίνει την Παρασκευή 28 Αύγουστου 2015 & ώρα 11:00 – 15:00 μ.μ στην οδό Ανδρομάχης & Ναυσικάς.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Διανομή ροδάκινων ΣΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΜΕ ανακοίνωσή του, που ανήρτησε και στο σχετικό site του, ο Δήμος Καλλιθέ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Διανομή ροδάκινων ΣΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΜΕ ανακοίνωσή του, που ανήρτησε και στο σχετικό site του, ο Δήμος Καλλιθέ Rating: 0
scroll to top