Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αύγουστος 25, 2015 10:24 πμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ευχές για διάκριση

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ 1η ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

ΜΕ τις θερμότερες ευχές για διάκριση, πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Δευτέρας 24 Αυγούστου 2015, στο γήπεδο της παραλίας Τζιτζιφιών, η επίσημη 1η του Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2015 – 2016.

Όλοι, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και Διοίκηση, συνεπείς στο ραντεβού τους, συναντήθηκαν κατά τις 9 το βράδυ, για να θέσουν τους στόχους της ομάδας, που δεν είναι άλλοι από την πολυπόθητη διάκριση στο Πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας Αθηνών, που μετέχει και φέτος ο παλαιότερος εν ενεργεία ποδοσφαιρικός σύλλογος της πόλης μας.

Αφού διανεμήθηκαν οι προπονητικές στολές σε όλους τους ποδοσφαιριστές, πρώτος το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος – που συμπληρώνει αισίως 10 συναπτά χρόνια στον προεδρικό θώκο – ο οποίος αφού πρώτα καλωσόρισε τους παλαιούς και νέους ποδοσφαιριστές στην οικογένεια του Φοίνικα, τόνισε ιδιαίτερα, πως πέρα από τις διακρίσεις που εύχεται να πετύχουν όλοι μαζί, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και καθόλα άψογοι στη συμπεριφορά τους, καθώς, όπως ξεκαθάρισε, σε όλους τους τόνους, σε όποια κρούσματα απειθαρχίας τυχόν εμφανιστούν, η Διοίκησή του θα είναι αμείλικτη.

Ακολούθως, σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν, κατά σειρά, η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Κα Αριστέα Καπουράνη – Παρτσανάκη, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Γενικός Αρχηγός κ. Ανδρέας Τσιφρήκας, καθώς και ο Προπονητής κ. Παναγιώτης Ελευθερίου, ο οποίος συνεχίζει στο σύλλογο, για 2η συνεχόμενη σεζόν.

Μετά το πέρας των σύντομων χαιρετισμών, αλλά και της ενημέρωσης για τις ώρες των προπονήσεων και τα υπόλοιπα διαδικαστικά, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και υπό την επίβλεψη της τεχνικής ηγεσίας, ξεκίνησαν τις προπονήσεις, όπου μέσα από αυτές θα τεθούν οι βάσεις για την πολυπόθητη διάκριση του συλλόγου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αγαπημένη μας ομάδα και πάντα με υγεία.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ευχές για διάκριση ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ 1η ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ τις θερμότερες ευχές για διάκριση, πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Δευτέρας 24 Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ευχές για διάκριση ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ 1η ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ τις θερμότερες ευχές για διάκριση, πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Δευτέρας 24 Rating: 0
scroll to top