Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Ιούλιος 18, 2015 9:10 μμ A+ / A-

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Σκυλάκια στο Διάστημα

ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΜΙΑ ωραία παιδική ταινία κινούμενων σχεδίων, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι σινεφίλ συνδημότες μας, το βράδυ της Παρασκευής 17 Ιουλίου 2015, στο προαύλιο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας και όχι στο προαύλιο του όμορου Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Παρά την ωριαία περίπου καθυστέρηση στην έναρξη, λόγω… περιφοράς της αναγκαίας οθόνης, στους δρόμους γύρω από τον ομώνυμο Ιερό Ναό του Μοσχάτου (!!!), τελικά, κατά τις 10 το βράδυ, οι παρευρισκόμενοι κάθε ηλικίας συνδημότες μας, απόλαυσαν την ωραία μεταγλωττισμένη παιδική ταινία διάρκειας περίπου 80 λεπτών, υπό τον τίτλο «Σκυλάκια στο Διάστημα».

Και η εκδήλωση αυτή εντάσσεται σε μία σειρά δραστηριοτήτων που διοργανώνονται από την αρμόδια Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου μας κατά το φετινό καλοκαίρι, με την επόμενη να πραγματοποιείται τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015, στο πάρκο του πρώην εργοστασίου της ΙΖΟΛΑ, εκεί όπου θα δοθεί παράσταση με τον Καραγκιόζη.

Στην βραδινή εκδήλωση της Παρασκευής, παραβρέθηκαν ακόμη, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γιώργος Κυριακόπουλος και η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Πόλη μας και Δημοτική Σύμβουλος, δίδα Κορίνα Δαμουλίανου.

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Reviewed by on . ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Σκυλάκια στο Διάστημα ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΙΑ ωραία παιδική ταινία κινούμενων σχεδίων, είχαν την ευκαιρία να α ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Σκυλάκια στο Διάστημα ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΙΑ ωραία παιδική ταινία κινούμενων σχεδίων, είχαν την ευκαιρία να α Rating: 0
scroll to top