Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούλιος 13, 2015 11:25 πμ A+ / A-

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Εκδήλωση – Παρέμβαση

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ – παρέμβαση, πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουλίου 2015, στην Πλατεία Κύπρου, η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας, με τη διανομή φυλλαδίων, αλλά και με ανοιχτό διάλογο μεταξύ των παρευρισκομένων.

            Θέμα της όλης εκδήλωσης, ήταν οι εξελίξεις που διαδραματίζονται αυτό το χρονικό διάστημα με την παραμονή ή όχι της χώρας μας στην Ευρωζώνη και που αναμένεται να κορυφωθούν – ολοκληρωθούν, εντός των προσεχών ημερών.

            Παρεμβάσεις έκαναν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, από το Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών & Συναφών Επιχειρήσεων, η Σοφία Αρβανίτη, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, η Γιώτα Πατσιλίβα, από το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ), η Πάτρα Περαντώνη, από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καλλιθέας και γύρω Δήμων και η Αθανασία Τζουμάνη, επικεφαλής της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας, οι οποίοι κατήγγειλαν τη συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. & ΑΝ.ΕΛ., πως «όχι μόνο δεν έχει καταργήσει τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα των προηγούμενων κυβερνήσεων, αλλά προτίθεται να πάρει κι άλλα, χειρότερα, το επόμενο διάστημα, είτε με πρόσχημα την πάση θυσία (των εργαζομένων και των λαϊκών οικογενειών) παραμονή μας στην ευρωζώνη και την Ε.Ε. των μονοπωλίων, είτε με το ενδεχόμενο Grexit».

             Κατηγόρησαν την εργοδοσία, «η οποία με τις πλάτες της συγκυβέρνησης, έχει εξαπολύσει πογκρόμ στους τόπους δουλειάς, με απολύσεις, υποχρεωτικές άδειες άνευ αποδοχών, μειώσεις μισθών κ.ά.».

             Τέλος, κάλεσαν το «λαό να μην υποκύψει στην τρομοκρατία που ασκούν κυβέρνηση και εργοδότες, να συσπειρωθεί στα σωματεία και τους φορείς, να οργανώσει την πάλη του και να δείξει την αλληλεγγύη του σε όσους την έχουν και θα την έχουν ανάγκη»

              Η Αθανασία Τζουμάνη εκ μέρους της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας, έκανε ανοιχτό κάλεσμα, την Τρίτη 14 Ιούλη στις 20:30, στο Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καλλιθέας, Αριστείδου 92 για να συζητηθούν:

  • Ο συνδυασμός της αλληλεγγύης με τη διεκδίκηση.
  • Η αποτροπή με παρεμβάσεις, με αλληλεγγύη καθώς και την υλική βοήθειά, να υπάρξουν συνθήκες απόλυτης εξαθλίωσης σε συνανθρώπους μας.
  • Να στηριχθούν όλοι οι ανήμποροι, οι άνεργοι και οι αδύναμοι.
  • Να οργανωθεί ο Αγώνας τώρα για να ακυρώσουμε τα σχέδια πτώχευσης του λαού! Να πούμε ΟΧΙ στο νέο βάρβαρο μνημόνιο!

003

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Η Σοφία Αρβανίτη

Η Γιώτα Πατσιλίβα

Η Πάτρα Περαντώνη

Η Αθανασία Τζουμάνη

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εκδήλωση – Παρέμβαση ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – παρέμβαση, πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουλίου 2015, σ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εκδήλωση – Παρέμβαση ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – παρέμβαση, πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουλίου 2015, σ Rating: 0
scroll to top