Τρίτη , 23 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

Ιούλιος 20, 2015 10:07 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

«Επεκτείνετε τις προβολές ταινιών»

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ κ.κ. Λ. ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ & Μ. ΤΣΟΥΚΑΛΑ

ΤΗΝ επέκταση των δωρεάν καλοκαιρινών προβολών κλασικών ταινιών στις γειτονιές της πόλης, πρότειναν σε πρόσφατη συνεδρίαση της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Καλλιθέας, ο επικεφαλής της παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λάζαρος Λασκαρίδης και η Κα Μαριάννα Τσουκαλά, αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής.

Όπως εξήγησαν, «ο φετινός Αύγουστος είναι διαφορετικός απ’ όλους τους προηγούμενους διότι λόγω της βαθύτατης οικονομικής κρίσης, η πλειοψηφία των Καλλιθεατών δεν θα είναι σε θέση να κάνει καλοκαιρινές διακοπές».

Για το λόγο αυτό, όπως είπαν, «προβάλλει ως επιτακτική ανάγκη η επέκταση του προγράμματος, ώστε οι κάτοικοι της πόλης μας να μπορέσουν, μ’ ένα χαμηλό κόστος για τον Δήμο, ν’ απολαύσουν ξένοιαστες βραδιές στις γειτονιές της πόλης».

Πρότειναν, επίσης, οι προβολές να μη γίνονται Σαββατοκύριακα αλλά εντός της εβδομάδας (Τρίτη – Τετάρτη ή Τετάρτη – Πέμπτη) ώστε να έχουν μεγαλύτερη συμμετοχή.

Τόνισαν χαρακτηριστικά, τέλος, ότι «στις σημερινές συνθήκες ο Πολιτισμός δεν αποτελεί το «επιπλέον» για τον πολίτη αλλά ανάγκη».

Ο κ. Λάζαρος Λασκαρίδης.

Η Κα Μαριάννα Τσουκαλά.

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» «Επεκτείνετε τις προβολές ταινιών» ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ κ.κ. Λ. ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ & Μ. ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΤΗΝ επέκταση των δωρεάν καλοκαιρινών π ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» «Επεκτείνετε τις προβολές ταινιών» ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ κ.κ. Λ. ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ & Μ. ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΤΗΝ επέκταση των δωρεάν καλοκαιρινών π Rating: 0
scroll to top