Τρίτη , 16 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΙΔΡΥΜΑ “ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ”

ΙΔΡΥΜΑ “ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ”

Ιούνιος 23, 2015 11:23 μμ A+ / A-

ΙΔΡΥΜΑ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ»

Συναυλία με το Νιόνιο

ΚΑΤΑ ΤΗΝ 1η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ»

ΜΙΑ καταπληκτική συναυλία με τον Διονύση Σαββόπουλο, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, το βράδυ της Κυριακής 21 Ιουνίου 2015, όσοι τυχεροί παραβρέθηκαν στο Πάρκο της παραλίας των Τζιτζιφιών, εκεί όπου ξεκίνησε μια σειρά από εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και φέρουν το όνομα «Η Νύχτα Μέρα».

Πρώτη, επί σκηνής, ανέβηκε η Underground Youth Orchestra, που ερμήνευσε, έξοχα, κλασικά αλλά και σύγχρονα τραγούδια, συνοδευόμενη από την έξοχη φωνητικά Κωνσταντίνα Κορδούλη.

Ακολούθως, στη σκηνή ανέβηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος, μαζί με τους συνεργάτες του, οι οποίοι για την περίσταση, ήταν ντυμένοι, αρχικά, ως εργάτες. Ο αγαπημένος Νιόνιος μικρών και μεγάλων, συνοδευόμενος από τη Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πειραιά, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και επί δύο και πλέον ώρες, «ταξίδεψε» και ενθουσίασε με τα τραγούδια του όλους τους παρευρισκόμενους, κάθε ηλικιακής τάξης.

Στη συναυλία συμμετείχε και η Φιλαρμονική του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία «έκλεψε» την παράσταση.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν έως και την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 και οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν, μεταξύ άλλων, και τη νέα Εθνική Λυρική Σκηνή που πολύ σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία.

 

 

 

ΙΔΡΥΜΑ “ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ” Reviewed by on . ΙΔΡΥΜΑ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» Συναυλία με το Νιόνιο ΚΑΤΑ ΤΗΝ 1η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ» ΜΙΑ καταπληκτική συναυλία με τον Διονύση Σαββόπουλο, είχαν την ευ ΙΔΡΥΜΑ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» Συναυλία με το Νιόνιο ΚΑΤΑ ΤΗΝ 1η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ» ΜΙΑ καταπληκτική συναυλία με τον Διονύση Σαββόπουλο, είχαν την ευ Rating: 0
scroll to top