Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 27, 2015 2:55 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Λήξη της περιόδου!!

ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ 5Χ5 ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» / ΤΑΥΡΟΣ

ΜΕ τη διεξαγωγή τριών φιλικών αγώνων μεταξύ των Ακαδημιών των σωματείων Α.Ο. Φοίνιξ Καλλιθέας και Α.Σ. Ολυμπιακός Καλλιθέας, πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιουνίου 2015, στα γηπεδάκια 5Χ5 στον Ηλεκτρικό Σταθμό «Ελευθέριος Βενιζέλος» / Ταύρος, η λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου για τα δύο έξοχα αδελφά ποδοσφαιρικά σωματεία της Πόλης μας.

Παιδάκια γεννηθέντα μεταξύ των ετών 2002 και 2010, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στον αγωνιστικό χώρο, πρόσφεραν πλούσιο θέαμα με φαντεζί τρίμπλες και αριστουργηματικά τέρματα και δικαιολογημένα, το τέλος της όλης εκδήλωσης, τα βρήκε αγκαλιασμένα να «αποθεώνονται» από τους γονείς και φίλους τους, που παραβρέθηκαν μαζικά για να τα καμαρώσουν.

Για την ιστορία, τα αποτελέσματα των τριών φιλικών αγώνων, ήταν τα ακόλουθα:

Ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2008, 2009 & 2010: Φοίνικας Καλλιθέας – Ολυμπιακός Καλλιθέας: 4-2.

Ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2005, 2006 & 2007: Φοίνικας Καλλιθέας – Ολυμπιακός Καλλιθέας: 1-2.

Ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2002, 2003 & 2004: Φοίνικας Καλλιθέας – Ολυμπιακός Καλλιθέας: 6-1.

Με το που τελείωνε ο κάθε αγώνας, όλα τα παιδιά έπαιρναν ως έπαθλο από ένα παγωτό και φωτογραφίζονταν ώστε αυτές οι στιγμές να αποθανατιστούν στον φακό και να μείνουν γλυκιά ανάμνηση για πάντα.

Μετά το πέρας των τριών προαναφερθέντων φιλικών αγώνων, γονείς των παιδιών αγωνίστηκαν μεταξύ τους, στο διπλανό γήπεδο, με το αποτέλεσμα της συνάντησης να μένει δυστυχώς άγνωστο.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί το γεγονός, ότι βραβεύθηκε με απονομή Κυπέλλου, ο ιδιαίτερα ταλαντούχος πιτσιρικάς Γιώργος Μιστρίδης, ο οποίος επί τρία συναπτά χρόνια τώρα που βρίσκεται στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Καλλιθέας, όχι μόνο έδωσε το «παρών» σε όλους τους αγώνες της ομάδας του (πάνω από 90), αλλά παραβρέθηκε και στις 325 από τις 326 συνολικά προπονήσεις που πραγματοποιήθηκαν. Του αξίζουν σίγουρα πολλά συγχαρητήρια, όπως πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές, αλλά και στα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο αδελφών συλλόγων – και ιδιαίτερα στον άοκνο Πρόεδρό τους κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο – όχι μόνο γιατί αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές τους, όχι μόνο για το έργο που επιτελούν οι ίδιοι χρόνια τώρα, αλλά και κυρίως, για το οικογενειακό κλίμα που έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν στις τάξεις των δύο Συλλόγων και που είναι ορατό και διάχυτο σε κάθε εκδήλωση που πραγματοποιούν.

Και του χρόνου, με ακόμα περισσότερες διακρίσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Λήξη της περιόδου!! ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ 5Χ5 ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» / ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ τη διεξαγωγή τριών φιλικών αγώνων Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Λήξη της περιόδου!! ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ 5Χ5 ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» / ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ τη διεξαγωγή τριών φιλικών αγώνων Rating: 0
scroll to top